PHP Warner
Üye
Phoenix programından sonra pc suit programınıda yükleyin ve telefonu pcsuit modunda bağlayacaksınız.
PC suite ve sofware updater yükledim. USB kablosu ile bağlantı yaptığımda telefonda "Veri donanımı bağlandı." yazısı çıkıyor. PC Suite da açık ve telefonun içeriğini görebiliyorum. Bu şekilde Phoenix açıp firmwire güncellemesi yapmaya çalıştığımda gene aşağıdaki hatayı alıyorum.
"Licenses count retrieving failed
HRESULT 0x84212008 (-2078203896)
This function cannot be used with this type of Programming Device
Licenses count determining failed;AmsFlashFN=0x84212008"
Tolga dostum bağlantı kablosu için 15 TL verdim sırf bu işi telefoncuya götürmeden halletmek için eğer farklı bir önerin varsa lütfen beni bilgilendir. Çok teşekkürler.
PC suit yüklü ama açık değil telefonda pc suit modunda bağlantı modu normal
phoenix 2008.44 versiyonu sürekli hata veriyor açılırkenphoenix 2008.44 versiyonu yukle tabiki diğerlerini your uninstaller ile kaldır
--------------- Ekleme ---------------
phoenix 2008.44 versiyonu yükle
ya benimkide 6630 yardım edecek olan varmı acaba acill.
phoenix 2008.44 versiyonu sürekli hata veriyor açılırken
ingilizceniz iyi ise aşağıdaki linkte 5310b yi 5310 a dönüştürme ile ilgili bilgi var bize faydası olurmu acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hi freinds i have succesfuly changed the 5310b to 5310 here is the log:- FILES SET FOR FLASHING:
phoenix 2008.44 versiyonu yukle tabiki diğerlerini your uninstaller ile kaldır
phoenix 2008.44 versiyonu yükle
phoenix 2008.44 yüklü zaten, önce phoenix yükledikten sonra pc suite ve software updater yükledim.
olması lazım ama bazen problem oluyor diyorlar.
Demek istediğim problemolursa phoenixin diğer versiyonlarını deneyin ve ardından telefona ait flashlarıda yeniden yükleyin
1. sayfada var ve anlatıldıgı gibi yukleyin
bu dediğiniz usb degil jaf ile
bir de phoenixin diger versiyonlarını deneyin
Selam Toga bey diğer versiyonları da denedim yine hata veriyor başka yapabileceğimiz bir şey var mı
slm arkadaslar ben 6220c kullanıyorum 5.15 yukledım ama ıngılızce ve burdan turkcesını yuklemek ıstedım ve verılen lınkten gırıyorum aradan 3-4 saat gecmesıne ragmen hala yuzde 20 lerde gezınıyor programı ındırmıyor ne yapmalıyım pcmde vısta yuklu acıl yardım beklıyorum
n97 rm 507 de phoenix ile phone information a baktığımda APE test version için rm505ENOA09w14v0.020 yazıyor. bu kısmın anlamı nedir? teşekkürler
Duz N73 umu N73 Me V4.0839.42.2.1 versıyon yaptım cok guzel oldu tel hafızasnda bıraz azalma oldu ama ram ve hız bakıımından artıs gozlemledım arkadaslar yuklemek ısteyenlere tavsıye ederım.
rm 133 oldugu ıcın yukledıgım dıl kodunuda yazayım 0539256 TURKEY Black
RM-133_ME_EMEA_4.0839.42.2.1_v11.0_N73 bu flash ı yukleyerek yuksetlmesını yaptım.tesekkurler tolga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?