aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba Tolga bey 5310b Xpress Muzik telefonumun *#0000# özelliklerine baktığımda RM 304 alt taraftada Language RM-303 yazıyor buna hangi yazılımı yüklemem lazım, ilginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
nokia e71-2 flashingde firmware updatte devam etmiyo e71-1 bilgisayarda yuklu olmasina ragmen o programi bulamiyor yardim lutfen
l
6230 için talimatlara uygun olarak yüklemeye çalıştım. Herşey sorunsuz fakat Refurbish tuşuna bastığımda aşağıdaki hayatı alıyorum.
This function cannot be used with this type of Programming Device Licenses count determining
Ne yapmam gerekli teşekkürler.
Telefoncuya götür diyorsun, götürebileceğim en son telefoncu nokia servisi oda ESKİ VERSİYONA DÖNÜLMÜYOR diyor.downgrade ile olur ancak bunu kimseye öğretmem sonra telefonunu göçürme riski yüksek
yani eski versiyona dönmek istersen telefoncuya götürüp yaptıracaksın ,oda downgrade yapacak.
Telefoncuya götür diyorsun, götürebileceğim en son telefoncu nokia servisi oda ESKİ VERSİYONA DÖNÜLMÜYOR diyor.
Sıradan bir telefoncuya götürsem onlarında yapcağını sanmıyorum + yapsa bile göcürme riski var diyorsun nasıl olacak bu iş..
N73 Anlattıgın gıbı yaptım surumum v4.0749 lardaydı suan ıse V4.0839..42.0.1 oldu hıc bır sorunda yok cok skur.yenı uygulamalarda gelmıs mobıl tv falan ınceleyım daha da ayrıntılı yazarım cok tessekkurler..
scan product tıklayınca pencerenin altında telefonun rm kodu yazar zaten bizde RM 303 dür.
--------------- Ekleme ---------------
telefonunuzun RM kodu RM 346 ise sadece onu yükleyin diğerlerini değil yani E71 -1 olanı bununda son versiyonu 300 olan E71-1 RM-346_EURO_300.21.012_v5.0 budur.
phoenix programının 2008.44 olan versiyonunu yükleyin diğer versiyonu your uninstaller ile kaldırdıktan sonra
2008.44 ile de denedim. Şu şekilde hata alıyorum.
Reading phone information
Reading product type
Reading product code
Reading PSN
Reading IMEI
Reading HW version
Reading UPP version
Get flash file names
Product flashing failed.
Licenses count retrieving failed
HRESULT 0x84212008 (-2078203896)
This function cannot be used with this type of Programming Device
Licenses count determining failed;AmsFlashFN=0x84212008
Daha önceki yani 2009 versiyonu your uninstaller ile kaldırdım. PC suite veya diğer nokia yazılımları da sistemime yüklü değil. Sorunu çözebilmemiz mümkün mü tolga dostum? Çok teşekkürler.
scan product tıklayınca pencerenin altında telefonun rm kodu yazar zaten bizde RM 303 dür.
*#0000# yaptığımda tam aşağıdaki gibi
Nokia 5310 XpressMusic V 08.22 04-11-08
RM - 304
(C) Nokia
Variant: 33.31
Language:
V 08.22
04-11-08
RM-303
(C) Nokia
NTM
Phoneix scan product tıklayınca
RM-304 V V 08.22 04-11-08
yazıyor
Bu telefona Türkçe menü yüklenebilirmi. Yüklenebilirse hangi yazılım ilginiz için teşekkür ederim. Saygılar
*#0000# yaptığımda tam aşağıdaki gibi
Nokia 5310 XpressMusic V 08.22 04-11-08
RM - 304
(C) Nokia
Variant: 33.31
Language:
V 08.22
04-11-08
RM-303
(C) Nokia
NTM
Phoneix scan product tıklayınca
RM-304 V V 08.22 04-11-08
yazıyor
Bu telefona Türkçe menü yüklenebilirmi. Yüklenebilirse hangi yazılım ilginiz için teşekkür ederim. Saygılar
telefonunuzun bataryasını sökün oradada RM kodu yazar birde ona bakın.
scan product yazınca rm 304 ise ozaman RM 304 kurmanız lazım.
Birde nokia software updater ile güncelle diyince de rm 304 mü buluyor ona bakın.
RM 304 yazılımınıda 1 sayfaya yerleştireyim
sizin telefonunuz 5310 b gözüküyor.
Evet telefonun arkasında da RM-304 Made in Mexico yazıyor
sizce Türçeleşebilir mi bu telefon
birde yalnızca Avea çalışıyor vodafone ve turkcell çalışmıyor ama Phoneix ten baktığımda GSM850/GSM1800/GSM1900 var GSM900 yok
1. sayfaya eklediğim RM 304 flashını yükleyebilirsin.bunlarda tek flash var euro emea olamdığı için bilemiyorum,yükleyince dil ayarlarında cıkarsa işlem tamam cıkmazsa türkçeleşmez demektir.
birde telefonun kayıtlı değilse kapanır.Daha önce o hatlar ile kapanmamıştı değil mi?
Hayır kapanmadı imei pasaporta kayıtlı
flashını indiriyorum deneyip hemen yazarım
ilgin için teşekkür ederim
pc suit yüklü ve telefonunu pc suit modunda bağladığından emin ol.bağlantı modu normal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?