Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

enver57

Üye
ellerinize sağlık teşekkür ederim

Allah Razı Olsun Valla Çok Sağolasın Ustam..

kardes ben navifirmi indirdm 6260 slıde a geldım ordan modele gore dosyaları da ındırdım ondan sonra napacam :?

arda141

Üye
Merhabalar yazılım yüklerken yarıda kesildi buradaki adımları tekrar tekrar denedim yine de olmadı

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
Loading secondary boot code: 14592 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 300928 bytes
Update server loaded
Starting to recover the phone
Recoverying phone
Initializing
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
ERROR: Failed to set phone to flashmode
Scanning image files...
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
All operations completed
Product flashing aborted

alone151

Üye

benimde telefonum n8 aynı hatayı bende de yapıyor analiz den sonra telefon kapanıyor

arda141

Üye
arkadaşım telefoncuya gittim box ile atacaktı, o da aynı hatayla karşılaştı ve flash moda geçmiyor dedi, entegre değiştirecekmiş, sonra yeni yazılım atılacak

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

ölü flash atın .diger konularımda var attıgınız versiyon son kullandıgınız versiyonun aynı veya daha ustu olsun...

----------Eklendi @ 05:00:04 ---------- Yazıldı @ 04:59:24 ----------

kardes ben navifirmi indirdm 6260 slıde a geldım ordan modele gore dosyaları da ındırdım ondan sonra napacam :?

phoenix programıyla telefona flash atacaksınız...

----------Eklendi @ 05:00:38 ---------- Yazıldı @ 05:00:04 ----------

bakalım.navifirmden de indirebilirsiniz...

kroki

Üye
Ellerinize sağlık mükemmel hizmetler bunlar .

----------Eklendi @ 03:13:58 ---------- Yazıldı @ 03:09:08 ----------

helalin var çok aradım bu programı tam net olarak anlatmışsın sayende n95 i türkçeye çevirdim phoenix programıyla teşekkürler vermiş olduğun emek için maxicep ede teşekkürler

Tolga kardeşim tüm emeklerin için çok teşekkürler.Sağol,varol.Sayende,çekmeceye kaldırdığım N70 ME'a finiks'le 3 sene sonra çıkan N70/N70 ME (RM-84) 5.1003.3.0.1 v14 (EURO) fw (senin anlatımınla) sorunsuz ve hızlı biçimde yükledim.N73'ü ME yaparken ürün kodunu değiştirmede finiks'le başarılı olmadım,Nemesis kullanmak durumunda kaldım,böylelikle ürün kodunu değiştirebildim.Ancak aklıma takılan bir soru var.Nemesis'e bağımlı olmadan finiks içinden ürün kodu değiştirmek istediğimde (şu an hatırlayamıyorum finiks'i de sildim) benden bu işlem öncesi şifre isteniyor.Finiks içinden ürün kodunu değiştirirken hangi işlem sırasını atlıyorum acaba,ne yapmam gerekir?Çözüm noktasındaki yardımların için şimdiden teşekkürler.

edit: Sorumun yanıtını önceki konularda vermişsin zaten.(http://www.maxicep.com/symbian-destek/rm-yazilimini-degistirmek-492209.html)
Çok teşekkürler.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

sağolun...kolay gelsin

selamlar dediklerinizin hepsini yaptım şimdi telefonum açılmıyor.. Telefon Nokia E7 RM-626.. Telefonu açma tuşuna basıyorum görüntü yok.. Sadece usb portundan ışık yanıp sönüyor... çok acil yardımmmm

nokia x2 güncelledikten sonra ingilizce oldu rm-618 bunun türkçe kodunu veya türkçe yazılımını bulamadım lütfen yardım edin lütfen ne yapmalıyım

sas_

Üye
c7 Telefonumu güncellerken yarım kaldı açılmadı. Sonra dead yükleme yaptım açıldı. Ama şimdi imei uçtu, wlan yok, simlock kilitli bu durumda ne yapmalıyım

e5(rm-634) türkçe yapmak için flash aradım fakat navifirmden bulamadım.yardımcı olabilirmisin?

ya admin kardeşim herkese yardımcı olmuşsun bana da bi cevap ver yardım et ya nokia x2 yi güncelledim ingilizce oldu dil seçeneklerinde 3 tane dil var türkçe yok navifirmden product code göre yazılımını indirip phonix ile yükledim yine aynı bana bi yol göster yardım et admin lütfen senden cevap bekliyorum bide nemesis programı error veriyor nokiayla ilgili herşeyi kaldırdım yine error veriyor bi türlü telefonu görmüyor bu neden olabilir admin senden cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler

nokia 5530 Xm'in son wersiyonu nedir acaba?