Tufanbeyi
Üye
sağolun...
yardımcı olabildikse ne mutlu bize
--------------- Ekleme ---------------
hard format atın ve tekrar yükleme yaparsanız olur...
selam dostum sanirim hallettim ama navifirmde son versiyon yok ozaman senin verdin linkden hallettim
N97 Mini nin versiyonu bende 10.0.20
Bu versiyondaiken dili atamazmiyim illaki 11.0.45 versiyonuna yukseltmem gerek.
Birde 10.0.20 icinde turkce paketler yer almakta.
Arkadaşlar bütün yolları denedim ama yine olmuyor yine olmuyor.kafada dişli kalmayacak galiba..
Tolga Abi ALLAH Razı Olsun Hard Format Atın Düzelir inşaallah demişsiniz .Ama Telefon Açılmıyor Sadece Nokia Yazısı Beliriyor ve birkaç saniye sonra tekrar kapanıyor.Bu durumda hard format nasıl atarım.Saygılar
üstadım göremedim mi bilemiyorum; benim N97 kodu 0576558 ; yardımcı olursan sevinirim
Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the Product cannot be identified" uyarısı çıktı . Telefon 6220 Classic Nasıl Yapsam düzelir ?
gerek kalmadı hallettim ellerine sağlık kardş
Arkadaşlar bütün yolları denedim ama yine olmuyor yine olmuyor.kafada dişli kalmayacak galiba...
Bariscan00 Kardeş sitede türkçe versiyonu var onu indir ve telefonuna yükle.Ama Daha önce indirdiğin RM-495 XXX bilgisayarına kurmalısın..Daha Sonrada yönergeleri takip et..Kolay Gelsin
indirdim onu ama onu bilgisayara nereye kurcam anlamdm. kurduktn sonra hata verio dp1.0 dp2.0 fln gibi bişiler diyo bana napcağımı anlamdım
Bu hatayi vermesi normalmi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bakarsaniz cok sevinirim...
N86 telefonum var navi ile son 30.009 olan versiyonu indirdim navide indigo olmadığı çin turkey altında telefonumun product codunuda whit eyaptım adım adım konunda açıkladığın gibi update için phonexi açıyorum fakat telefonumu gördüğü halde v30 u görmüyor yandakı gozatma sekmesıne tıklayıncada dp1 ve dp2 bulunamadı yada ürün tanımlanamadı dıyor acaba böyle bir durumu tecrübe eden varmı bi yol gösterebilirmisiniz?(v21 sorunsuz yükleniyor ve pc suite de v30 görünüyor)
SÜPERSİN KARDEŞŞ performans on numara dili de direk türkçe oldu coookkk teşekkür ederimm...
Dostum çooooOOOOOOOKKKK teşekkürler beni büyük bi dertten kurtardın allah razı olsun
ben adımları bir e bir uyguladım hiç bi sorun yaşamadım arkadaş çok iyi anlatmış çok saol be kardeşş çok makbule geçti
telefona ait yazılımı RM kodlu olanı tekrar yükleyin derim eski versiyonu silin öyle yükleyin tabi...
telefona ait yazılım dediğiniz güncelleme yazılımı sanırım v21 de exe uzantılı olarak gelıyor v30 da exe bulamadıgım ıcın navı ile tek tek indirip gerekli adresdeki dosyaya atıyorum. şimdi tüm nokia ile ilgili yaızlımları sıldım update konusundakı adımları tekrar yapıcam umarım olur.
rm*484 kodlu n86 v30 yazılımını indiriyorum naviylede indirdim phoenix lede ama ne yazıkki phoneix ürünümü bulduğu halde flashing seçeneğine tıkladığımda ürün kodumu görmüyor enteresan olan v21 ın exe sınden kurdugum zaman problem yok , v30 update yapanlar bu sürümü nerden indirdiniz acaba exe olarakmı indirdiniz? benim telefonadmı terslık var yoksa anlayamadım.
arkadaşlar sorunu çözdüm dp1 ve dp2 yok uyarısı alanlar olursa yardımcı olur belki. v21 exe yi kurduktan sonra rm-484 klasörü içindeki v21 e ait tüm dosyaları silip yerine v30 a ait olanları koydum ve yeni yazılımı gördü phoenix.
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?