speedyx1
Üye
oncelıkle gunaydın; ben bu sabah 5800xm e yazılım guncellemesı yapmaya calıstım ancak yukarıda belırttıgınız gbı hata msjı geldı ardından pc ye reset attım aynı zamanda telde beyaz ekran gozukuodu bı 15 dkka kadar bekledım gıtmeyınce onada reset atıym dedım tel bıdaha acılmadı bu konuyla ilgili acıl yardımcı olabılırsenız cok memnun olurum.. kolay gelsin..
rm kodunu telefonda buldum ama versiyon numarasını bulamadım yardım eder msnz şimdiden teşekkürrler
Tolga kardeşim ilk önce çalışmlarında başarılar benim elimde E71-1 RM 346 var
anladığım kadarıyla NAVİFİRM programıyla yazılımı indiripC:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\dizinde bir kasör yaratıp içine E71-1 var RM 346 ya uygun yazılımı atıyoruz sonra bunu sizin anlattınız biçimde telefona yazdırıyoruz. peki bu yapmadan önce Pc Suit filan yüklemem gerekecekmi(PC sute yüklemesek prolem çıkarmı.)Telefonu ilk kez usb kablo ile Pc ye bağlıyorsak telefona yada Pcye Usb sürücüsünü yüklememiz açısından Phoenixin hangi versiyonunu yüklemeliyim
yazılımı PCye aatıktan sora Phoenix te kurdun sora telefona hardformat atıpmı USB bağlantısı yapacağım yoksa direk yazılım atmaya geçebirmiyim. teşekkürler
Merhaba. Navifirm programına hiç gerek yok siz tam anlamıyla kulağınızı tersten tutmaya çalışıyorsunuzilk sayfadaki programı indirip kurun ardından yine Tolga beyin verdiği rapid linklerinden e71 yazılımını indirin bu indirmiş olduğunuz yazılım zaten exe dosyasıdır bunu da kurun ardından phoneix programı zaten otomatik olarak yazılımı buluyor ve sizde sadece 5 dakika da yüklüyorsunuz. Nokia PC Suite programına gerek yok hatta ilk sayfayı okursanız yüklüyse kaldırmanız gerekiyor ben şahsen 4 aydır bu şekilde kullanıyorum belki 30 kere yazılım attım ve hiçbirinde sıkıntı yaşamadım şakır şakır çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?