o-varli
Üye
your uninstaller programının unu bul.yükle.sonrma phoenix programını ve phoexnixin uninstall patchini your uninstaller la kaldır.pc i resle.phoenix i kur.uninstall pactihin i yukleme.işin bittikten sonra uninstall patcını yukle.phoenixi sil
sağolun...güle güle kullanın...
--------------- Ekleme ---------------
hard format atın ve yeniden yükleyin...
--------------- Ekleme ---------------
o zaman ölü flash atın ...
usdat bu olu flash nasil atiliyo tarif edermisin sana zahmet hoca
n96 guncelleme yaparken kapandi acilmiyo pc gormuyo hic bise atamiyom internette bulamiyon ne yapmam gerek calismasi icin lutfen acil yardim usdat
tolga teşekkürler sayende telefonum bozuldu okadar masraf çıktı şimdi
bozuldu şerfsz tolga yüzünden şimdi boşu boşuna 40tl civarında para gitcek ilk sayfada bari msjını editleyin başkalarının telefonuna zarar gelmesin para tabi helal yollardan okadar kolay kazanılan birşey değil
tolga kardeş lüütfen yardım Nokia E72 yi ilk aldığımda şarjı çok iyi gidiyordu 4 gün civarında fakat program yukledikten sonra şarjı göstermesine ragmen 2 günde cubuklar dolu gösterdiği zaman birden cubuklar 1 e düşüyor şarjı bitiyor bu nedendir acaba
Farklı modellerin flash dosyalarınıda isteğe göre yüklerim.
RM-555_EMEA_11.0.102 sürümünde 0585088 nolu yani TR yazılımı yükledim ancak bunu 11.0.45 sürümüne geri döndürmek 0592881 nolu UK Cherry Black yazılımı yüklemek istiyorum ama nokia updater son versiyon 11.0.102 yüklü diyor 11.0.45 dönmeme izin vermiyor! Phoenix ile denedim oda hata veriyor!
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.
Yani dead modta bile denedim yine aynı hatayı veriyorum.Benim istediğim orjinal v11.0.45 - 0592881 nolu UK Cherry Black yazılımına dönmek istiyorum ama NASIL ?
kabiliyetle alakası yok yazdıuklarımın tamamını oku sen yanlış eski yazılım versiyonunu koyupta boşboş yorumlar yapma kabiliyet ayrı birşey acemilik ayrı birşey yanlış yönlendirilmek ayrı birşey senin gibileri anasının karnından çıktığı gibi bilmediğine göre bizde bilmiyorduk bukadar kişi yapmış diyorsun ama bak mesela yukarıdaki msjda bile hata verdiğini söyleyen biri var neden çünkü yanlış yazılımı atmaya çalışıyor neden çünkü yönlendirme tam değil çelişkiye düşürecek yönler var ayrıca okadar kişi yapmış diyorsun ama sayfaları gezince bir okadarda hata yapan var tek ben hata yapmadım işine gelenlere cevap yaz gelemeyenlere yazma senin yaptığın bu zaten sayfa 223ten beri yazdıklarıma yeni cevap verdin neden çünkü yazdıklarımı geçtin görmemezlikten geldin kendi kabiliyetin olmamasından birşeylere kasarak kendini adapte etmeye çalışmandan belli yazmadın hala görmezden geldin çünkü hatanı açıkladığım halde hala kabul etmiyorsun moderatör arkadaşlardan rica ediyorum senin konunu düzeltene kadar çöpe koysunlar benim gibi birçok kişide zarar görücek bu arada sayfa 223ten itibaren yazdıklarımı oku ne dediğimi anlarsın
aa-tolga EFE cok cok tesekkur ederim sayende tlfn ayaga kaldirdim ALLAH razi olsun sen ve butun emek harcayanlardan ayaginiza tas degmesin
5300 rm 146 yardimci olursan sewinirim
bir aydir nss deniyorum olmuyo buda olmasa artik telefonu kiracam karar verdim n 97 zaten fabrika cikis hatali surekli problem cikariyo emegine saglik
Selamün Aleyküm Hocam. Babama Amerikadan N86 8mp aldım telefon rm-485 21.006 babam telefonu ingilizce kullanamayacağı için türkçe yüklemek istiyorum ancak verdiğin linklerde 484 var bunu yüklesem problem olur diye düşünyorum senin bu konuda ki düşüncen nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?