PureFood Üye Adam dünya devi sen kalkmışın burda ahkam kesiyon saygılı ol önce. Sonra konuş. Yahudi falan hikaye. He yahudi olduğuna inanıyorsan, alma kardeşim silah zoruyla mı satıyolar, marka kaynıyo piyasa ?
Adam dünya devi sen kalkmışın burda ahkam kesiyon saygılı ol önce. Sonra konuş. Yahudi falan hikaye. He yahudi olduğuna inanıyorsan, alma kardeşim silah zoruyla mı satıyolar, marka kaynıyo piyasa ?
PureFood Üye Burak' Alıntı: ben nokia nın yüzde 51 ortagıyım. Muslumanım. Genişletmek için tıkla ... Tamam o zaman Nokia'ya sevgim 1 kat daha arttı.
Burak' Alıntı: ben nokia nın yüzde 51 ortagıyım. Muslumanım. Genişletmek için tıkla ... Tamam o zaman Nokia'ya sevgim 1 kat daha arttı.
Burak Üye 'İsmet'' Alıntı: Tamam o zaman Nokia'ya sevgim 1 kat daha arttı. Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye Maximy' Alıntı: ben de diyordum nokia niye batma sürecine girdi diye şimdi anladım yönetim buraktaymış Genişletmek için tıkla ... ne batması be. Avrupada rekor kırıyor. Satıs rekoru.
Maximy' Alıntı: ben de diyordum nokia niye batma sürecine girdi diye şimdi anladım yönetim buraktaymış Genişletmek için tıkla ... ne batması be. Avrupada rekor kırıyor. Satıs rekoru.
Jetlak Üye sen öyle san uyan da balığa gidelim ----------Eklendi @ 00:43:00 ---------- Yazıldı @ 00:42:03 ---------- nokianın derdi seni germiş bakıyorum ----------Eklendi @ 00:44:24 ---------- Yazıldı @ 00:43:00 ---------- mesajlar sabaha silinir
sen öyle san uyan da balığa gidelim ----------Eklendi @ 00:43:00 ---------- Yazıldı @ 00:42:03 ---------- nokianın derdi seni germiş bakıyorum ----------Eklendi @ 00:44:24 ---------- Yazıldı @ 00:43:00 ---------- mesajlar sabaha silinir