Nokia Taşına Bilir Şarj Aparatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Taşına Bilir Şarj Aparatı
ben otobüste veya arbada giderken telefonumu şarj etmek istiyorum bunu nokia nın mağzasında buldum sizce güzelmi daha iyisi varmı?

Birde Bizim Buralardaki Nokia Shopda OTG Kablosu 30 tl çok pahalı değilmi?

----------Eklendi @ 22:07:15 ---------- Yazıldı @ 21:55:17 ----------

bilgisi olan yokmu?

otg için ceptopc.com a dc-11 için ereyon.com'a bakın detaylı fiyat listesi mevcut olması lazım

on tlye aldım dün otg kablosunu telfoncudan

nadir_89

Üye
bende şundan aldım - bimden 39 tlye kullanışlı bişey ama daha kullanacak bir ortam olmadı

ben şöyle birşey aldım memnunum da bir incele istersen

2.5 3 saatte %80-90 dolduruyor 1050 mah lik batarya ile

_ardaa

Üye
Güneş enerjili şarj aleti alın

arkadaşım kişisel araban da kullanmak için almak istiyosan buna para verene kadar usb girişli bi cd çalar yada çakmaklığa takılan dönüştürücülerden al sonra telefonun usb kablosunu kullanarak şarj et haa otobüslerde şarj edemezsin o başka tabi bu benim fikrim. gerçi bazı otobüslerin tv lerinde usb girişi mevcut ama hepsinde yok. usb otg ye gelince antalya terracity nokia mağazasına sordum orada bile yoktu. bende bi çin sitesinden 25 kasımda şipariş verdim şuan paketleme aşamasında yazıyo gelip gelmeyeceğini bilmiyorum zaten deneme amaçlı verdim şiparişi fiyatı 2.40$, kargo ücreti de yok eğer siparişim elime ulaşırsa burdan bilgi veririm isteyene de yardımcı olurum onlar da alır..

arkadaşlar hızlıalda buldum bunu ama rengi siyah çoğu yerde renk olarak beyaz gösterilmiş acaba bu orjinalmidir? www.hizlial.com/telefon/cep-telefonu-aksesuarlari/nokia-dc-11k-extra-guclu-tasinabilir-sarj-cihazi_02.024.1224.0013.htm

notbilal

Üye
ben almayı düşünüyorum kesin olarak. Bana kaliteli hemen bozulmayan kullanışlı bi tane önerir misiniz arkadaşlar. O nokia nin sitesindekinı de sordum adam böyle bi ürün henüz gelmedi elimize dedi

denizli teras parkta gordum 130 tl dedi oha dedim ya

notbilal

Üye
o kadar da değil dostum ya ama 50tl yi gözden çıkartabilirim

pasha14

Üye
150 tl cidden böyle bir cihaz için çok fazla ben daha bütçeme uygun birşey araştırıyordum uzun zamandır eğer güzel birşey bulursam sizinlede paylaşırım.

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
bunun yerine gider yedek şarj alırım 150 çok ya

hızlıaldaki 99tl ama acaba kaç defa şarj eder çünkü toplam kapasitesi 1500mah olarak gözüküyor. Bende nokia n8 var batarya kapasiteside 1200mah yani benim anladığıma göre telefonu anca 1kere tam şarj eder ikincisine 300mah kadar kapasite kalır hiç olmazsa 2kere tam şarj edeceğini bilsem alacam ama emin olamadığım için tereddüt içindeyim

İsteyene uygun fiyata ikinci el Nokia DC-11 satabilirim. İkinci el dediğime bakmayın, benim Samsung Galaxy S'e uymadığı için boşta duruyor. Teklifleri alabilirim. :P

aleranol

Üye
evet 50 filansa bana sat hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...