zubeyrkayme Üye Ozan' Alıntı: Listede olmayan modeller, zamanla söylendikçe ve bilgilendirildikçe eklenmektedir. Genişletmek için tıkla ... kardeşim öncelikle merhaba ben uzun zanamdır c3-00 telefonuma fb teması arıyorum ama bulamadım yardımcı olurmusun şimdiden tşk. cevabını bekliyorum
Ozan' Alıntı: Listede olmayan modeller, zamanla söylendikçe ve bilgilendirildikçe eklenmektedir. Genişletmek için tıkla ... kardeşim öncelikle merhaba ben uzun zanamdır c3-00 telefonuma fb teması arıyorum ama bulamadım yardımcı olurmusun şimdiden tşk. cevabını bekliyorum
dental Üye çok değerli bir paylaşım olmuş. ellerine sağlık. ben vodafon kampanyasından nokia 701 almayı düşünüyorum. uygulama sıkıntısı olacak galiba. bizim forumda nereden uygulama bulabilirim 701'e acaba? arattığımda hiç bir şey çıkmadı. şimdiden teşekkürler.
çok değerli bir paylaşım olmuş. ellerine sağlık. ben vodafon kampanyasından nokia 701 almayı düşünüyorum. uygulama sıkıntısı olacak galiba. bizim forumda nereden uygulama bulabilirim 701'e acaba? arattığımda hiç bir şey çıkmadı. şimdiden teşekkürler.
Kiziltilki1 Üye yozgatpc' Alıntı: c5-03 yok Genişletmek için tıkla ... konunun acilis tarihine baksana ilk mesaj 2007 biri hortlatmis bu konuyu. Ozamanlarda varmiydi. Birileri guncellese iyi olur.
yozgatpc' Alıntı: c5-03 yok Genişletmek için tıkla ... konunun acilis tarihine baksana ilk mesaj 2007 biri hortlatmis bu konuyu. Ozamanlarda varmiydi. Birileri guncellese iyi olur.