MrTech
Üye
-
Konu Sahibi
-
S40 İcin Söyledim Adama.O da Belki Cıkar Falanda Felanda DediBiliyordum zaten bunu. 5230'uma artık güncelleme gelse ne olur gelmese ne olurS^3 için birşey diyemem
S40 İcin Söyledim Adama.O da Belki Cıkar Falanda Felanda DediBen de Dedim Adamı Modlamaya,Riske Sokuyorsunuz.Bi Yazılım Cıkarın Dedim.Adam Sustu
Aynenkapak olmuş
Beni de Sinir Etti Biraz Daha Kullanıcam Abim,Sonra Baska Marka Telefonvalla isterse desteğini hiç çekmesin bu saatten sonra nokia almiyacam benim gibi fanatik nokia cıyı bile isyan ettirdi o sinirle gidip sgs2 aldım iyikide. almışım nokia nın ne kadar hantal olduğunu anladım
Bakicaz Abim.Bakalim Napcaklar ?Iyi Bakalim ..
Aynen
Beni de Sinir Etti Biraz Daha Kullanıcam Abim,Sonra Baska Marka Telefon
Bakicaz Abim.Bakalim Napcaklar ?
Aynen Abim
1 - 2 Uyqulama Cikarir Yeni Yazilim Diye Yukletirler Baska Ne Olacak Kardesim .?
=)
Bende Bi Sertifikada 2025 Yazıyorzaten nokia için çıkan uygulamaların %90 sertifika geçerlilik tarihi 2016 yazıyor.
Bende Bi Sertifikada 2025 Yazıyor
Uygulamanın sertifikasını uzatmışlar hacklemişler
Hackleyen 2025 girmiş son kullanma tarihini
2016 idi zaten yani ben öyle biliyordum acaba yanlışlıkla doğru mu biliyormuşum
Bende Bi Sertifikada 2025 Yazıyor
Devam Etben 5800'da da n8'de de seritifika tarihine hiç bakmadım. çünkü hiç işim olmadı. sertifika sorulmadı ki
DipNot: Bu gün bir arkadaşımın iphone 4s ini kullandım. Telefonuma bir kez daha hayran kaldım. Niyesi uzun hikaye. Hoşuma gitmedi. İyi ki varsın Nokia.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?