Nokia Symbian Destegi 2016'ya Kadar Devam Edecekmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Symbian Destegi 2016'ya Kadar Devam Edecekmis.
Dün Aksam Yazılım İcin Attıgım Mesajda,Bugün Bana Ulasan Müsteri Hizmeti'nin Dedigi Cevap "Symbian Destegi 2016'ya Kadar Devam Edecek ve Nokia'nın Sitesindeki Telefonlara 2016'ya Kadar Yazılım Güncellestirme Olacagını Fakat Bazı Telefonlara Bi İhtimal Gelecegini Söyledi".Ayrıca Sordugum "Yazılımları Türkiyede mi Cıkarıyorsunuz ?" Cevabını da Şöyle Söyledi "Yurtdısından Yazılımlar Üretilip,Türkce Dilin de Dahil Olup,Türkiye'ye Gönderilip Telefonlara Yüklendigini"İzah Etti.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Biliyordum zaten bunu. 5230'uma artık güncelleme gelse ne olur gelmese ne olur S^3 için birşey diyemem

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Biliyordum zaten bunu. 5230'uma artık güncelleme gelse ne olur gelmese ne olur S^3 için birşey diyemem
S40 İcin Söyledim Adama.O da Belki Cıkar Falanda Felanda Dedi Ben de Dedim Adamı Modlamaya,Riske Sokuyorsunuz.Bi Yazılım Cıkarın Dedim.Adam Sustu

valla isterse desteğini hiç çekmesin bu saatten sonra nokia almiyacam benim gibi fanatik nokia cıyı bile isyan ettirdi o sinirle gidip sgs2 aldım iyikide. almışım nokia nın ne kadar hantal olduğunu anladım

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Aynen
valla isterse desteğini hiç çekmesin bu saatten sonra nokia almiyacam benim gibi fanatik nokia cıyı bile isyan ettirdi o sinirle gidip sgs2 aldım iyikide. almışım nokia nın ne kadar hantal olduğunu anladım
Beni de Sinir Etti Biraz Daha Kullanıcam Abim,Sonra Baska Marka Telefon
Bakicaz Abim.Bakalim Napcaklar ?

zaten nokia için çıkan uygulamaların %90 sertifika geçerlilik tarihi 2016 yazıyor.

MasteLaa

Üye
2016 idi zaten yani ben öyle biliyordum acaba yanlışlıkla doğru mu biliyormuşum

random1

Üye

Bende Bi Sertifikada 2025 Yazıyor

ben 5800'da da n8'de de seritifika tarihine hiç bakmadım. çünkü hiç işim olmadı. sertifika sorulmadı ki

DipNot: Bu gün bir arkadaşımın iphone 4s ini kullandım. Telefonuma bir kez daha hayran kaldım. Niyesi uzun hikaye. Hoşuma gitmedi. İyi ki varsın Nokia.

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Devam Et (Demişiz Çok mu ? )

Bi daha kimse Nokia'dan Symbianlı telefon almaz muhtemelen iyiki N8'i anneme verip kurtulmuşum )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...