papakudioflu Emekli Yönetici ama nokia bu kesin kunuşmamak lazım hiç beklemedigimiz anda bizi sasırtabilir
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: beklediğine ermiş Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 23:26:56 ---------- Yazıldı @ 23:24:58 ---------- papakudioflu' Alıntı: ama nokia bu kesin kunuşmamak lazım hiç beklemedigimiz anda bizi sasırtabilir Genişletmek için tıkla ... Yine doğruyu söylüyorsun abi belle şubatın sonu derken 7 sinde gelmisti yine yapar birşeyler.
rizENGİN' Alıntı: beklediğine ermiş Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 23:26:56 ---------- Yazıldı @ 23:24:58 ---------- papakudioflu' Alıntı: ama nokia bu kesin kunuşmamak lazım hiç beklemedigimiz anda bizi sasırtabilir Genişletmek için tıkla ... Yine doğruyu söylüyorsun abi belle şubatın sonu derken 7 sinde gelmisti yine yapar birşeyler.
papakudioflu Emekli Yönetici ama şu bir gerçek ikinci nesillere gelmeden bize gelmez ayıp olur o zaman
cardanadam Üye papakudioflu' Alıntı: ama şu bir gerçek ikinci nesillere gelmeden bize gelmez ayıp olur o zaman Genişletmek için tıkla ... ben diyorumki gelebilir çünkü o telefonların işlemcisi ile bu telefonlaron işlemcisi farklı
papakudioflu' Alıntı: ama şu bir gerçek ikinci nesillere gelmeden bize gelmez ayıp olur o zaman Genişletmek için tıkla ... ben diyorumki gelebilir çünkü o telefonların işlemcisi ile bu telefonlaron işlemcisi farklı
papakudioflu Emekli Yönetici cardanadam' Alıntı: ben diyorumki gelebilir çünkü o telefonların işlemcisi ile bu telefonlaron işlemcisi farklı Genişletmek için tıkla ... anlamadım bize mi gelebilir yoksa onlaramı gelebilşr diyorsun
cardanadam' Alıntı: ben diyorumki gelebilir çünkü o telefonların işlemcisi ile bu telefonlaron işlemcisi farklı Genişletmek için tıkla ... anlamadım bize mi gelebilir yoksa onlaramı gelebilşr diyorsun