Nokia Software Updater Türkçe | Son Sürüm

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Software Updater Türkçe | Son Sürüm
Tüm Nokia Telefonları destekleyen bu uygulama ile, Nokia telefonlarınızın firmware lerini internet üzerinden kendiniz güncelleyebilmektesiniz. Telefonunuz için her zaman yeni çıkan yazılımı takip etmek, telefonunuzun daha sorunsuz ve kararlı çalışmasını sağlayacaktır.

Tepkiler: Trackmania, mutalibb, amedamed21 ve 17 diğerleri

Thales

Üye
Çok teşekkürler...

tşk. şimdi indiriyorum inşallah işe yarar

tesekkurler insallah ise yarar... bisi dicem bazi oyunlarda ve programlarda kasmayapiyor güncelleme yapilinca acaba bu sorun gidermi?

bu bluetooth la işe yarıo mu? ben yapamadım da yok sa bnm tel mi uymuo

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
tesekkurler insallah ise yarar... bisi dicem bazi oyunlarda ve programlarda kasmayapiyor güncelleme yapilinca acaba bu sorun gidermi?
Evet eğer bahsettiğiniz takılmalar, telefonun yazılımından kaynaklanıyorsa kısaca yazılımsal ise ki genelde öyledir, o zaman sorununuz düzelecektir.
bu bluetooth la işe yarıo mu? ben yapamadım da yok sa bnm tel mi uymuo
Bluetooth , Kablo yada destekliyorsa Kızılötesi arabirimleri ile, Nokia PC Suite ile bağlantı kurulduktan sonra, her türlü mümkündür.

eragon

Üye
emeğine saygılar

olmuyor yaaa kafayııı yıycem nasıl yukluyosunuz bu yazılımı anlamadım gıttı yukleyen arkadaslar resımlı tarıf yapabılırmı acaba

Emeğine sağlık sağolasın...

arkadaşlar
benim cihaz nokia 6210 navigatör 3.25 yüklü 4.13 e yükseltmek istiyorum her seferinde bağlantı kesintisi yaşıyorum bunu nasıl yüklücem
saygılar

akaca38

Üye
polo, aynı sorunu bende yaşıyordum..
bugün kafeye gittim hızı çok yüksek olan bir kafeye..
tanıdık bir yer olduğu için ana masada adamın bilgisayarında yaptım güncelleme nokia softwaresini kurdum ve telefonumun usb kablosunu bağlayarak hallettim.
kesinti hızdan oluyor.. eğer şarzın az ise şarz aletinide yanına al benim gibi yaparsan..

ama ben yaptım yapmasına n96 için,yinede programlarda güncelleme hatası yaşıyorum, anlamadım gitti?

uzun zamandır bööle biprogram aryodum emeğine saalık

Ellerine sağlık güzel bir uygulama

Gidin nokia'nın sitesinden indirin bu link 2009 da verilmiş.Son sürüm 2.5.8

arkadaşlar sakın telefonun yazılım güncellemesi yapmayın. java uygulamalar çalışmıyor

dwrn33

Üye
Evet eğer bahsettiğiniz takılmalar, telefonun yazılımından kaynaklanıyorsa kısaca yazılımsal ise ki genelde öyledir, o zaman sorununuz düzelecektir

Kardes oyun yukLedim süresi doLmus sertifika dedı bununLa o sorunda qecer mı ?