nokia sizin olsa symbian 3 için neler yapardınız?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iyide kendi yazılımını kullanan bir apple kaldı zaten serdar

haberi şimdiden bekliyorum abi wp os dan takip ederim..

Apple ı bu konuda takdir ediyorum hakikaten güzel bir sistemleri var ve her platforma uyarladılar sistemin sonuna kadar arkasındalar..

telefonların ekranlarını enlemesine biraz daha büyütürdüm ve kilit tuşunu adam gibi tepeye koyardım yada yana koyacaksam da yine basmalı olurdu .. şimdiki gibi sürgülü yapıp fanteziye kaçmazdım ..

Yeni Bir market Adıda Nokia APP ve sadece HD oyun Eğlenceli İçerik paylaşırdım Javaya yer yokk

Tepkiler: ebru2434

klongs

Üye
ovi store u geliştirirdim ücretli tekrar açık kaynak kodlu yapardım gameloft lan ea games le falan anlaşıp oyun çıkartırırdım çift çekirdekli 1 gb ramli 1.5 ghzli telefonları piyasaya sürerdim ekran çözünürlüğünü 800x480 yapardım

---------- Eklendi @ 14:51:00 ---------- Yazıldı @ 14:49:08 ----------

nokia bunları yapsa apple bile iflas bayrağı çeker

Eper symbian3 değişme imkanım olsa ANDROİD yapardım ve telefonlara ne varsa takardım yani bol keseden 2 ghz işlemci 2 gb ram li 41 mp kamera 5 bin liralik harika bir telefondan yapardım tüm dünya beni konuşurdu ama nerde neden ezik takılıyoruz ki iphone tamam seri gidiyolar çarpa çarpa tek tek ama nokia istese en iyisini yapar ama işte bu nokia fazlasını bekleme sadece sağlamlıktır işleri

SENİN KAFANA HİÇ 1110 NOKİA ÇARPTIMI ÇARPSA BÖYLE KONUŞAMAZDIN telefon TAŞ TAŞ

Tepkiler: ebru2434
Android uygulamalarını desteklerdim üstüne symbian desteği olurdu.üstüne sistem olmazdı heralde

asigsasi

Üye
öncelik orjinal hackli cihaz yapardım bence

Tepkiler: OttomaN TigeR

[ENGİN]

Üye
    Konu Sahibi
satılıktır :müracaat:nokia -irtibat no:.............? Bu nasıl beya!

asigsasi

Üye
o zaman şöyle diyeyim windows iletişimi geliştiririm kameraya kesinlikle özen gösteririm işlemci ve ram in en yükseğini takarım çelik kasa değilde darbeye dayanıklı bir kasa yaparım

Metin MF

Üye
flash player desteği yapardım

[ENGİN]

Üye
    Konu Sahibi
konum geri gelmiş beya!

[ENGİN]

Üye
    Konu Sahibi
denetim masasına yatırılmış

asigsasi