kadirsam Üye tsk eline saglik --------------- Ekleme --------------- tsk --------------- Ekleme --------------- nasil indircegiz
tsk eline saglik --------------- Ekleme --------------- tsk --------------- Ekleme --------------- nasil indircegiz
matraccck Üye ya ben bi anlamadım arkidaşlar neyi nereye kurcan valla olmadı pc studyomda yok direk nasıl yapabilirim bilmiyorumda
ya ben bi anlamadım arkidaşlar neyi nereye kurcan valla olmadı pc studyomda yok direk nasıl yapabilirim bilmiyorumda
vatan312 Üye teşekkür arkadaşlar --------------- Ekleme --------------- mrb öncelikle bu progamı paylaşımın için sagolasınnn
teşekkür arkadaşlar --------------- Ekleme --------------- mrb öncelikle bu progamı paylaşımın için sagolasınnn
cybermann67 Üye arkadaşım kodu telefonumuza girmek için P,W harflerini nasıl yazıcazki..lütfen yardımmmmm
Tufanbeyi Üye Arkadaşlar bu proğramlara baktım ama hiçbirinde 6300 yok 6300 olan proğram varsa lütfen yardım edin.
mespen Üye link güzel ama 5230 desteklemiyor nokia 5230 simlock kırma hakkında bilgisi olan varmı?? yardım