kokobay03 Üye kardeş bana Guns 'N Roses teması bulur msn acil 3,4 tane s40 ve s60 olarak şimdiden teşekkurler.
umut yasin Üye kardeş sen bulursun bazı arkadaşlara bulmuşun.bana bi sabah iken sabah akşam iken akşam gösteren tema bulurmusun.farketmez sabah akşam farklı gösterende olabilir.tel.6233 yada 6230 i de olabilir.
kardeş sen bulursun bazı arkadaşlara bulmuşun.bana bi sabah iken sabah akşam iken akşam gösteren tema bulurmusun.farketmez sabah akşam farklı gösterende olabilir.tel.6233 yada 6230 i de olabilir.
antepli2500 Üye slm kardeş ismim metin siyah zemin üstüne beyaz olsun sana zahmet emegine saglık şimdiden tşk... --------------- Ekleme --------------- telefon modeli 6300 yazmayı unutmuşum...
slm kardeş ismim metin siyah zemin üstüne beyaz olsun sana zahmet emegine saglık şimdiden tşk... --------------- Ekleme --------------- telefon modeli 6300 yazmayı unutmuşum...
cellat01 Üye futbol teması şöle güzek bişi olursa makbule geçer model nokia 5300 ekran boyutu 240*320 hade kolay gelsin
futbol teması şöle güzek bişi olursa makbule geçer model nokia 5300 ekran boyutu 240*320 hade kolay gelsin