sekajmer Üye ceza87' Alıntı: biri Pro Cam mi dedi?? Genişletmek için tıkla ... 1.telefonun nedir 2. Nasıl çektiniz zoomla mı çok iyi merak ediyorum
ceza87' Alıntı: biri Pro Cam mi dedi?? Genişletmek için tıkla ... 1.telefonun nedir 2. Nasıl çektiniz zoomla mı çok iyi merak ediyorum
ponçikEnişte Üye karahan94' Alıntı: 1.telefonun nedir 2. Nasıl çektiniz zoomla mı çok iyi merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... 1. L820 2. tabi orjinal resim bu değil, manuel odaklama ile çekebileceğim en yakın çekimi yaptım ve ProCamin özelliği olan Yeniden Çerçevele özelliği ile arıya daha da zoomlayıp o şekilde kaydettim resmi orjinal resmi de paylaşayım bari fikir olsun - - - Eklendi - - - buyrun orjinal resim:
karahan94' Alıntı: 1.telefonun nedir 2. Nasıl çektiniz zoomla mı çok iyi merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... 1. L820 2. tabi orjinal resim bu değil, manuel odaklama ile çekebileceğim en yakın çekimi yaptım ve ProCamin özelliği olan Yeniden Çerçevele özelliği ile arıya daha da zoomlayıp o şekilde kaydettim resmi orjinal resmi de paylaşayım bari fikir olsun - - - Eklendi - - - buyrun orjinal resim:
sekajmer Üye Anladım bende diyorum nasıl yakalıyorlar o kadar yakından bendede iyi fotolar var hep mobilim yükleyemiyorum
Anladım bende diyorum nasıl yakalıyorlar o kadar yakından bendede iyi fotolar var hep mobilim yükleyemiyorum