Nokia Pro Cam ile Anı Yakala

ugurn500

Üye
Anı yakalamak tam anlamıyla bu olsa gerek

lumia 820,ayar 1/2000,sonuç harika. Bilgisayara geçince fotoğrafları atacağım. Ayarı 16000 e yaklaştırdıkça fotoğraf kararıyor fakat bunun altındaki ayarlarda mükemmel sonuçlar alabilirsiniz. Umarım Nokia Pro cami 820 ye de uyarlar.

N8 deki flas nasıldı xenon varmıydı hatırlamıyorum el feneri olarak kullanılmadığına göre 920 ile aynı değildi diye biliyorum

sekajmer

Üye

anlatım iyi olmuş nasıl çalıştığını tam anlamıyla çözememiştim. Teşekkürler

Işığın yetersiz olduğunu düşündüğünüz vakitlerde hareketli cisimleri yakalamanız mümkün olmaz. Aynı hareketli cismi Örneğin vantilatörünüzü gündüz güneşli havada ev çok çok aydınlıkken deneyin.

sekajmer

Üye

çok fazla ışığa ihtiyacımız var ama gerçekten 1020 tam professionallikle yapılmış ve o mükemmel kamerayı 10.7mm lik bir TELEFONA sığdırabilmekte ustalık ister. 1020 gerçekten yıllarca unutulmayacak

Abi tam vazgeçiyorum, 920 iyidir, napacan 1020yi diyorum sonra bunları paylaşıyorsunuz

sekajmer

Üye
Abi tam vazgeçiyorum, 920 iyidir, napacan 1020yi diyorum sonra bunları paylaşıyorsunuz

inan bana 920'm olmasını isterdim 820 kullanıyorum kamerasında pureview var ve Pro cam resmi olarak geliyor. Pişman olmana gerek yok çünkü 920 Nokia nın göz bebeği

920 gerçekten çok güzel xenon flaş olsa harika olurdu

Arkadaşlar 920 telefonumla çektiğim bir resmi makro çekimler başlığında paylaşmıştım. Yani 920 gerçekten bizim gibi fotoğrafçı olmayan kişilere fazlasıyla yeterli. Lütfen bu resimlerden özellikle alttaki mauel odaklama yaptığım resme PC nizde de orjinal boyutlarında bakın. ProCam + L920 gerçekten çok iyi iş çıkarıyorlar.

Otomatik Odaklama Sonucu:

Manuel Odaklama Sonucu:

biri Pro Cam mi dedi??

Tepkiler: luckysleven ve q0nzalez
Ben de hava da tesbih'i yakaladım o an yapabileceğim en iyi şeydi [/URL][/IMG]

Tepkiler: OttomaN TigeR ve luckysleven
abi ben htc one almaya karar kılmıştım ama bu nokia 1020 harika.şuan 620m var ve cok nefret ediyorum bildirim sorunlarından filan acaba bunlar 3-4 aya düzelirmi aani lumia 1020mı almalıyım ?

skynet

Üye
Gdr3 ile düzelecek diye umut ediyoruz ama yerinde olsam düşünmeden hTC One'nı alırdım

Tepkiler: ugurn500
abi ben htc one almaya karar kılmıştım ama bu nokia 1020 harika.şuan 620m var ve cok nefret ediyorum bildirim sorunlarından filan acaba bunlar 3-4 aya düzelirmi aani lumia 1020mı almalıyım ?

hani o beni 4-5 sene götürsün denilen telefonlar var ya işte htc one onlardan birisi