dedeminoglu Üye Sorunsuz halde kullanmış olduğum nokia pc suit şu aralar internete bağlanmak istediğimde şebeke sorunu uyarısı veriyor? Bunun çözümü nedir arkadaşlar?
Sorunsuz halde kullanmış olduğum nokia pc suit şu aralar internete bağlanmak istediğimde şebeke sorunu uyarısı veriyor? Bunun çözümü nedir arkadaşlar?
RaplexTR Üye dedeminoglu' Alıntı: Sorunsuz halde kullanmış olduğum nokia pc suit şu aralar internete bağlanmak istediğimde şebeke sorunu uyarısı veriyor? Bunun çözümü nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bende de oluyo
dedeminoglu' Alıntı: Sorunsuz halde kullanmış olduğum nokia pc suit şu aralar internete bağlanmak istediğimde şebeke sorunu uyarısı veriyor? Bunun çözümü nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bende de oluyo
justlook78 Üye hocam ben bunu yapıyordum ama yavaş oluyor bende bana bilgilsayardaki interneti tele çeken bişey lazım varmı?
hocam ben bunu yapıyordum ama yavaş oluyor bende bana bilgilsayardaki interneti tele çeken bişey lazım varmı?
semih1521 Üye BU ZATEN YILLARDIR BİLİNEN VE BENİMDE YAPTIĞIM BİŞEY. BEN HAFTALIK NET PAKETİNİ ALDIM. TEK SORUN ADİL KULLANIM KOTASINDAN SONRA İNTERNETİN AŞIRI YAVAŞLAMASI.
BU ZATEN YILLARDIR BİLİNEN VE BENİMDE YAPTIĞIM BİŞEY. BEN HAFTALIK NET PAKETİNİ ALDIM. TEK SORUN ADİL KULLANIM KOTASINDAN SONRA İNTERNETİN AŞIRI YAVAŞLAMASI.