catalfleg Üye Konu Sahibi focus838' Alıntı: iyide ben 7.1.30.9 kullanıyorum bu en son versiyon duyurulur Genişletmek için tıkla ... cevap vermeden once konu tarıhıne bı bakıver ok ? --------------- Ekleme --------------- zeyunal' Alıntı: v7.1.30.9 için link --> Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu konu sitede mevcut ! Lutfen lınk verırken dıkkatlı oln
focus838' Alıntı: iyide ben 7.1.30.9 kullanıyorum bu en son versiyon duyurulur Genişletmek için tıkla ... cevap vermeden once konu tarıhıne bı bakıver ok ? --------------- Ekleme --------------- zeyunal' Alıntı: v7.1.30.9 için link --> Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu konu sitede mevcut ! Lutfen lınk verırken dıkkatlı oln
biskuzi Üye merhaba n79 kullanıyorum.nokia ovi suite cok kötü bir program bunu kullansam uygulamaları atabilir miyim?
merhaba n79 kullanıyorum.nokia ovi suite cok kötü bir program bunu kullansam uygulamaları atabilir miyim?
anl_tr Emekli Yönetici biskuzi' Alıntı: merhaba n79 kullanıyorum.nokia ovi suite cok kötü bir program bunu kullansam uygulamaları atabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Uygulamalarınızı direk telefona atıp telefondan yükleme yaprsanız, daha saglıklı olur.
biskuzi' Alıntı: merhaba n79 kullanıyorum.nokia ovi suite cok kötü bir program bunu kullansam uygulamaları atabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Uygulamalarınızı direk telefona atıp telefondan yükleme yaprsanız, daha saglıklı olur.