veliasi11 Üye 3500c temaları aynı kardes insan sole qüzel temalar calr ayarlar koyar yani telefonnu kendisinde var zaten o temalrı
3500c temaları aynı kardes insan sole qüzel temalar calr ayarlar koyar yani telefonnu kendisinde var zaten o temalrı
degerli43 Üye Konu Sahibi veliasi11' Alıntı: 3500c temaları aynı kardes insan sole qüzel temalar calr ayarlar koyar yani telefonnu kendisinde var zaten o temalrı Genişletmek için tıkla ... bu konu orjinal tema konusu. yani telefonla beraber gelen temalar var..
veliasi11' Alıntı: 3500c temaları aynı kardes insan sole qüzel temalar calr ayarlar koyar yani telefonnu kendisinde var zaten o temalrı Genişletmek için tıkla ... bu konu orjinal tema konusu. yani telefonla beraber gelen temalar var..
CalmKatil Üye yorum yapıyorum mesela 5300 temaları zaten telefonla beraber veriliyor ve ben beğenmemiştim
degerli43 Üye Konu Sahibi CalmKatil' Alıntı: yorum yapıyorum mesela 5300 temaları zaten telefonla beraber veriliyor ve ben beğenmemiştim Genişletmek için tıkla ... silenler veya başka telefonlarda kullanmak isteyenler için ekledim zaten..
CalmKatil' Alıntı: yorum yapıyorum mesela 5300 temaları zaten telefonla beraber veriliyor ve ben beğenmemiştim Genişletmek için tıkla ... silenler veya başka telefonlarda kullanmak isteyenler için ekledim zaten..
reis00 Üye Bana 3500c yeşil veya kırmızı teması mevcutsa koyabilirmisin? Şimdi den teşekürler Emeğe sayıgı arkadaşım
Bana 3500c yeşil veya kırmızı teması mevcutsa koyabilirmisin? Şimdi den teşekürler Emeğe sayıgı arkadaşım
degerli43 Üye Konu Sahibi reis00' Alıntı: Bana 3500c yeşil veya kırmızı teması mevcutsa koyabilirmisin? Şimdi den teşekürler Emeğe sayıgı arkadaşım Genişletmek için tıkla ... 3500c nin orjinal temalarında mavi ve turuncu var. yeşil de yok kırmızı da...
reis00' Alıntı: Bana 3500c yeşil veya kırmızı teması mevcutsa koyabilirmisin? Şimdi den teşekürler Emeğe sayıgı arkadaşım Genişletmek için tıkla ... 3500c nin orjinal temalarında mavi ve turuncu var. yeşil de yok kırmızı da...
degerli43 Üye Konu Sahibi salih27' Alıntı: merhaba 6233 saat bana gönderirmisin Genişletmek için tıkla ... forumda saat temaları var ordan indirebilirsin.
salih27' Alıntı: merhaba 6233 saat bana gönderirmisin Genişletmek için tıkla ... forumda saat temaları var ordan indirebilirsin.