lion08 Üye bence 1300 felan olur çünkü n95 8gb fazla bi farkıyo sadece hafızası 19 gb o kadr başka öle büyük bi değişilik yokk
bence 1300 felan olur çünkü n95 8gb fazla bi farkıyo sadece hafızası 19 gb o kadr başka öle büyük bi değişilik yokk
bermudaber Üye 2000 ytl den aşağı olmaz arkadaşlar. yurtdışındaki fiyatıyla türkiye fiyatı çok farklı olur.AYRICA N95 8GB İLE KARŞILAŞTIRILAMAYACAK KADAR İYİ Bİ TEL.
2000 ytl den aşağı olmaz arkadaşlar. yurtdışındaki fiyatıyla türkiye fiyatı çok farklı olur.AYRICA N95 8GB İLE KARŞILAŞTIRILAMAYACAK KADAR İYİ Bİ TEL.
king512 Üye Konu Sahibi n95 8gb ne farkı var da sadece hafızası farklı sen istersen iki tel. karşılaştıran sitelere bak bi
bceylanlar Üye slm ben turkmenistanda calisiyorum. orjinal finlandiya uretimi 0 nokia n96 getirebilirim. ilgilenenler e mail adresime yazin lutfen. --------------- Ekleme --------------- nokia n 96 isteyenler e mail adresim bceylanlar@yahoo.com isterseniz baska telefonlara da bakabilirim
slm ben turkmenistanda calisiyorum. orjinal finlandiya uretimi 0 nokia n96 getirebilirim. ilgilenenler e mail adresime yazin lutfen. --------------- Ekleme --------------- nokia n 96 isteyenler e mail adresim bceylanlar@yahoo.com isterseniz baska telefonlara da bakabilirim