Nokia n95 8gb kullananlar bu konuya bir bakin doğru mu değil mi ? siz karar verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n95 8gb kullananlar bu konuya bir bakin doğru mu değil mi ? siz karar verin
{N95 8GB sakın alma kendileri çok
dandik bir telefondur alan herkez
pişman olmuştur (içinde güya
gps var ama çalışmıyo}
.........................................
Arkadaşlar bu yukarda gördüğunüz mesaji bi siteden buraya taşidim acaba bu doğru ola bilirmi yoksa palavrami birde sizden duymak istedim özellikle n95 8gb kullananlardan .
Iyi forumlar herkese ...

Tepkiler: MuMu_brz
yalan kardeşim gps gayet güzel çalışıyor n95 8gb kullandım çünkü harika bi telefon fakat biraz takoz

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Pardon takoz derken ?

Mehmet

Emekli Yönetici
Kaba yani

soylumax

Üye
kullanıyorum gps süper çalısıyo bağlantı hızı çok iyi .garmini yükledim hatasız çalısıyo.

king512

Üye
şahsen ben gps i 6ay kullandım harika bi şey yaa tabiki süresi doldu o ayrı bir konu ama
n95 8gb şu ana kadar çıkan nokıa telefonlardan en iyisi tartışacak varsa açsın tartışalım

şahsen ben gps i 6ay kullandım harika bi şey yaa tabiki süresi doldu o ayrı bir konu ama
n95 8gb şu ana kadar çıkan nokıa telefonlardan en iyisi tartışacak varsa açsın tartışalım
aynen katılıyorum.. bende kulanıyorum ve çok memnunum . o yorumu yapan arkadaş halt etmişya hayatında N95 kullanmamış yada kullanmışta farkına varmamış.. n95 8GB bencede nokianın yüz akı.. en iyi cihazı....

king512

Üye
TArtışacak kimse yok mu ???
açsın konuyu tartışalım

messi_10

Üye
Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum cihazı kullanmadan çok yorum yapan var aldırma o sözlere çok güzel bir cihaz garmin kullanıyorum sorunsuz çalışıyor

jejOe

Üye
Şu anda piyasanın en iyisi N95 8gb dir.her türlü özelliği ile mükemmel.

emr777

Üye
1,5 yıl önce çıktı üstüne hala telefon gelmedi hemen al

pavilion

Üye
Kullandığım en iyi telefondu. Bilmeyen insanlar yalan yanlış şeyler yazmasın.

kıyak tel kaba filan ama canlı alet özelligi yeter ayrıca NOKIA

whyme

Üye
bence gps mükemmel hele türkçe garminle dahada güzel

khytr89

Üye
ya benimde 1 sorum olacak.

bu alet, wi-fi bağlantısıyla 1 saat te bitiriyormuş pili
normal kullanırken bile hergün şarja takmak lazımmış

bunlar ne kadar doğru

ben 3 günde bir şarj ediorum ve kolay kolay bozulacak bi cihaz değil çok sağlam bu iddalarıları çıkaran kimse çekemeyen biri olmalı yoksa karizmatik bi telefon herkes bu telefonu kullanamaz

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize tessekürk ederim arkadaslar

Mehmet

Emekli Yönetici
ya benimde 1 sorum olacak.

bu alet, wi-fi bağlantısıyla 1 saat te bitiriyormuş pili
normal kullanırken bile hergün şarja takmak lazımmış

bunlar ne kadar doğru
yok kardeşim saatlerce wi-fi ile bağlanıyorum bitmiyor şarj ayrıca kullanmana bağlı benim gibi akşama kadar elinden düşürmezsen e tabi hergün biter sarj

yaw siz dalga mi geciyorsunuz allah askina.. yapilan arastirmada nokia nin tarihinde cikardigi en kaliteli ve saglam telefon secildi bu melet nasil böyle konusuyorsunuz....benim kullanmadigim yeni model telefonlar kalmadi tekrar n95 8gb ye döndüm... su an bende nokia map ve sygic 2010 var ikiside harika calisiyor vede cok memnunum... nokia map programinida hack ledim....benden bu kadar tel.ime laf dedirtmem arkadas.... hadi size kolay gelsin....

evet kardeşim katılıyorum
ben yıllardır kullanıyorum ve gayet memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...