Murad4
Üye
-
Konu Sahibi
-
önemli değil karar verdin mi alıyormusun telefonuÇok pardon ya ..
Mehmet kardesimi yanlish anlamishim kusura bakmasin
sorun diğil kardşeim bu mesajin bana yeter sağolallahım ya bir forum sitesi ancak bu kadar sıcak bir yer olur ciddi ciddial dostum ben görmemişim mesajını k. bakma sorun yok hayırlı olsun
inşallah , almayi düşünüyorum ,önemli değil karar verdin mi alıyormusun telefonu
sorun diğil kardşeim bu mesajin bana yeter sağol
--------------- Ekleme ---------------
inşallah , almayi düşünüyorum çok güzel bir telefon hem tasarim açisndan hemde özellik , ben bundan önce nokia 5800 xp i almayi düşünüyordum ama bu nedenlerden dolayi kararim değişti :
1-ekrani fazla büyük
2-dokunmatiği çok hassas değil
3-yazilim sorunu var
4-kamerasi 3.2 (bana göre az megapixel)
5-parmak izleri ve lekelerin ekran üstünde görülmesi
onun için kararim n95 8gb tan yana ...
Bazi arkadaşlar yorumlarind Symbiyan versyonunun eski olduğunu söylüyorlar n95 8gb in ve almamalarini öneriyorlar bu forumda değil tabi başka forumda , yeni symbiya versionunda ne varki artik eskidi almayin diyorlar anlamadim! Ya siz nedersiniz niye eskisini önermiyorlar dersiniz!?
haklisin , cevabin için teşekkür ederimyok canım ne alaka versiyon s60 v3 eskilikle ne alakası var anlamadım yani v5 ler çıktıya o bakımdan demiş olabilirler yani
Ben aldım Nokia N95 ama 5800 Xpressmuic mi alsaydım diye düşünüyorum yardımcı olun arkadaşlar ben kullanmadım ikisinide ve çabuk davranırsam değiştirebilirim yardımlarınızı bekliyorum
Murad kardeşim sana tam olarak ne lazım sen onu söyle ona göre cevaplayalım benim için kamera önemli diyorsan ve de hafıza da çok önemli diyorsan yani 2 GB filan yetmiyorsa hiç düşünme N95 al benim 5800'ı düşünmemin nedeni ekranı ben çok film izleyen biriyim ve yolculuk yapan aynı zamanda telefonda o anda istediğim videoyu izleyebileyim diye o telefonu düşünüyorum kamerada önemli tabi ama çok ta lazım değil...
Aldım 5800'ı mükemmel bir telefon yaw süper tavsiye ederim yani
ben geçen ay umredeydim mekkeden medineye giderken bedir'i ziyaret etmek istedik ama şöförümüz yolu bilmiyordu telefonumdan baktım ve otobüsü Bedir'e kadar hiç yanlış yola sapmadan götürdük Elhamdulillah
şu kadarını söyliyeyim gerisine sen karar ver telefonum az daha küçük çapta birşey olsa kırılana kadar hiç değiştirmem bence nokia N95 8GB ta bir kusur aranacaksa oda büyük omasıdır saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?