Cihanî Sultan
Üye
Yazdıklarımı okumadın o halde?
Meego dısında bi sistem kurulsa dedim ben.
Cortex A8 ve SGX 530 günümüzde giris seviyesi bile degil.Ama meego stabilitesini konusturuyor.
Cortex A8 ve SGX 530 günümüzde giris seviyesi bile degil.Ama meego stabilitesini konusturuyor.
donanımın aynı olup da daha yüksek randuman aldığın cihaz söyler misin bana ???
işte onu söylüyorum yok. mesela optimus black modeli de aynı işlemciyi kullanır. kullanabilirsen telefonu tabii
yanlış anladınben diyorum ki bana n9 ile aynı donanıma sahip olup da n9'dan daha düşük performans veren android telefon söyle
Sen de yanlıstasın.
Aynı donanımın kopyası Optimus Black'te var stabilite ve performans olarak nal toplatır N9 Black'e
Peki arkadaşlar nokia Meego yu bırakır mı yani n9 öksüz kalır mı bir android windows phone söylentileri var ? Arkasında durur mu cihazın sizce
yanlış anladınben diyorum ki bana n9 ile aynı donanıma sahip olup da n9'dan daha düşük performans veren android telefon söyle
nokia MeeGo'yu bıraktı bilegeçenlerde son güncellemeyi aldık.
p970 var dedik ya? ha diyorsan 512mb rami daha olsaydı jet olurdu, kullanan biri olarak olmazdı diyorum.
Malasef öksüz bırakacak fakat jolla diye bir kuruluş var o destekliyeceğini söyledi nokia nın eski çalışanları ama buda baya sürer yani n9 uygulama yöünden kötü ama performans konusunda bence müthiş keşke uygulamada fazla olsaydı çıkar çıkmaz alırdımPeki arkadaşlar nokia Meego yu bırakır mı yani n9 öksüz kalır mı bir android windows phone söylentileri var ? Arkasında durur mu cihazın sizce
ek: ya adam bize hangi modeller diye soruyormuşkusura bakma, aynı işlemciyi kullanan modelleri altta verdim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O Zaman dezavantaj değil mi meeGo geliştirme yok iyileştirme yok? Bir de mesela 2 3 aya kadar önemli boyutta bir düşüş yaşar mı fiyat konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?