fatrader10
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet arc s i aratmaz sana oyun için nitndroid yüklersin
Arc S'in kamerası harika.Arc S sahibiyken N9 gerekmez diyorum.
Çok seyden feragat etmis olursun ama stabil bir isletim sistemi var ve farklı ugrasılar yapmak istiyorum diyorsan denemelisin.
Bataryası ne kadar gider peki ? Örnek vereyim Arc s i sabah şarjdan alıyorum 08 30 gibi öğlen 16 gibi şarjı %30 civarlarında oluyor 200 mesaj ve wifideyken
nitroide güvenilip telefon alınmaz. android çıkışlı bir telefon değil çünkü.
evet kamerası çok iyi.
nokia n9 'da 8Mp kamera var, çekimleri gayet başarılı. Ama tatmin eder mi bilemem, diğeri Sony ürünü çünkü.
Aşağı yukarı aynı.
Telefonunuzdan memnunsanız satmayın. (benim gibi androide karşı bir kişiliğiniz varsa bilemem). Android olması bir yana, Arc benim de model olarak beğendiğim bir telefon. Saydığınız işleri yapmak için ekstra masrafa gerek yok bence.
Ancak, kesinlikle değiştirme noktasındaysanız, yaptığınız işleri göz önüne alırsak, Nokia N9 'da herhangi bir telefondan çok daha fazla memnun kalırsınız benim düşüncem.
Masrafım olmıcak.2 aylık cihazla başbaşa vericem 22 ay daha garantisi olan
Kamerası arc s e göre çok mu vasat durumda bu yaz 4 5 tane telefon değiştirdim.Çabuk sıkılıyorum.Telefonda napıyosun dersen müzik, kamera,mesaj,internet
Nitroide güvenip aynen kesinlikle telefon alınmaz.Meego degil de baska bi sistem kurulu olsa N9'un rakibi Galaxy Ace olurdu.
Çünkü donanımı yetersiz.
Oyun için kendi performansı bile yetmezken bir de nitroidin stabilite sorunları eklenirse pisman oluncak bi durum söz konusu..
hayır hayır yanlış anlaşıldı sanırım.
kamerası vasat falan değil, aksine çok iyi, carl zeiss zaten. sadece kamera alışkanlığının farklı birşey olduğunu söylüyorum sony'de. durun birazdan bir foto koyacam.
- - - Eklendi - - -
ee yuh diyorum, eşleniği ne olacakmış?
yahu önce bir forumda gezin de videoları falan izleyin ya, hayret birşey...
hayır hayır yanlış anlaşıldı sanırım.
kamerası vasat falan değil, aksine çok iyi, carl zeiss zaten. sadece kamera alışkanlığının farklı birşey olduğunu söylüyorum sony'de. durun birazdan bir foto koyacam.
- - - Eklendi - - -
ee yuh diyorum, eşleniği ne olacakmış?
yahu önce bir forumda gezin de videoları falan izleyin ya, hayret birşey...
bu arada biraz önce foto karşılaştırması yaptım, hatta bence foto kalitesi n9'da daha iyi sanki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
donanım öyle süper değil. Ve dediklerinde de haklı. -kısmen-
- - - Eklendi - - -
aynı obje çekilmediği sürece nasıl ayırt edebilirsin kaliteyi
fotoları arkadaş görsün diye ekledim, kendi çekimimdir. kaşılaştırmalara netten bakabilir zaten. o süper olmayan donanımla biz android telefonların çoğundan fazla randıman almaktayız...
fotoları arkadaş görsün diye ekledim, kendi çekimimdir. kaşılaştırmalara netten bakabilir zaten. o süper olmayan donanımla biz android telefonların çoğundan fazla randıman almaktayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?