pRime.
Üye
-
Konu Sahibi
-
geliştirilmiş bir terminal ve open modsuz kurulabiliyor.
Busybox Power
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Ne olduğunu tam bilmiyorum fakat n900 de il kurman gereken uygulamardan biriydi...
doğru diyosun da şimdilik ikinci cihazı beklemeyi tercih ediyorum.
serdar geri kaliyosun bizden, open mode'a alalim artik seni
ben de yakında 64 gb ile karşınızda olacağım yaklaşık bir ay sonra
geliştirilmiş bir terminal ve open modsuz kurulabiliyor.
- - - Eklendi - - -
doğru diyosun da şimdilik ikinci cihazı beklemeyi tercih ediyorum.
sen niye sattin ki nokia n9'unu
- - - Eklendi - - -
bisey olmaz sen bu isleri bilen birisin. sonucta diriltiriz her turlu cihazi, bisey olursa
- - - Eklendi - - -
en fazla rehber, mesajlar ve notlarini kaybedersin o kadar.
her flashtan sonra ayar yap dosya at uygulama kurma olayları beni çok yoruyor. onun için ikinci cihaz diyorum. üşenmemin en büyük sebebi bu.
sen niye sattin ki nokia n9'unu
- - - Eklendi - - -
bisey olmaz sen bu isleri bilen birisin. sonucta diriltiriz her turlu cihazi, bisey olursa
- - - Eklendi - - -
en fazla rehber, mesajlar ve notlarini kaybedersin o kadar.
bu arada coderus unrestricted system ui'den SS atayim. ekrana sigmiyor togglelar
ekranin altina da bildirimler geliyor.
qtweak T-3
one ustadim bunu yapmak icin qtweak tan t ve 3 mu girmek lazin oncekini kaldircazmi bir de bu qtweak surekli guncelleme aliyor neden ana ekran ayarlariyla cakismasini cozmuyorlar saygimlazaten ona ek koydugu ozellikler var bunda coderus'un. bunlar da unrestricted togglelar. netspeed, muzik calar, bildirim felan bunlari eklemis sadece.
one ustadim bunu yapmak icin qtweak tan t ve 3 mu girmek lazin oncekini kaldircazmi bir de bu qtweak surekli guncelleme aliyor neden ana ekran ayarlariyla cakismasini cozmuyorlar saygimla
Nokia N9 için QuickTweak Uygulaması yükledim versiyon çalıştıramadım bir türlü açılmıyor..
Aynen öyle
cihazinizda gelistirici modunu acin. gelistirici modundaki seceneklerden birsey yuklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?