• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N8'in Android OS İşletim Sistemli Klonu: iZiNN CJ-3 ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N8'in Android OS İşletim Sistemli Klonu: iZiNN CJ-3 ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Tüm dünyanın merak ile beklediğini Nokia N8 modeli ön siparişe açılmış ancak dağıtılmaya başlanmamıştı. Ancak Çinliler Nokia N8’in Android OS işletim sistemine sahip yeni bir klonunu ürettiler. iZiNN CJ-3 ismini taşıyan cihaz tasarım olarak Nokia’nın aynısı iken, sadece arkasındaki ‘‘ Hello Android! ’’ yazısı ilgileri üzerine çekiyor. Özellikle ön tasarımıyla Nokia N8'in neredeyse birebir kopyası olan yeni telefonda 3.5-inç büyüklüğünde kapasitif dokunmatik ekran bulunuyor. Rockchip RK28 işlemcisinden güç alan akıllı telefon, Android 2.1 platformunu baz alıyor. 5 Megapiksel çözünürlüğünde kamera ve HDMI portu gibi detaylara sahip olan telefon bu ay içerisinde satışa sunulacak.

( Nokia N8'in klonu )

özellikler doğruysa gerçekten alına bilir

Necmati

Üye
çok fena benziyorrr...
ama yinede Nokıa N8 orıgınal-Forever..

lazo611

Üye
Android varsa ben bunu alırım valla

türkiyeye gelicekmi bu sitede reklamı yapılan telefonlar bilgilendirme yaparsanız sevinirim .. . .

cataron

Üye
Bu telefonda 12mp kamera vardı şimdi ne olduda 5e düşürdüler

ysgul

Üye
ya özellikleri ne olursa olsun replika ürünler bana itici geliyor

Necmati

Üye
evet androıd olabiilir ama ne kadar sağlam ?

alıcam bu telefonu 5800 mıda kardeşime vericem çok istio 5800 ı

ben bu çekik gözlü çinlileri sevmeğe başladım acaba insanları ne zaman kopyalayacaklar herkeze birer tane angelina kopyalasalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...