nokia N82 PROGRAMLARI ARIYORUM

sytriko

Üye
    Konu Sahibi
nokia N82 PROGRAMLARI ARIYORUM
SELAM DOSTLAR BANA NOKIA N82 DE KULLANABILECEGIM BÜTÜN PROGRAMLARI OYUNLARI VE TEMALARI VERIRSENIZ COK SEVINIRIM TELEFONLAR HAKKINDA FAZLA BILGIM YOK O YÜZDEN BURADAN YAZDIM UMARIM YANLIS YAPMAMISIMDIR HERKESE IYI GÜNLER DILERIM

husoow

Üye
bende ariyorummm ama bulamadimm

TopFury

Üye
Arkadaşlar N82 240x320 çözünürlüğündeki tüm JAVA program ve oyunları alır.Temalar desen aynı cins.Ancak symbian 9.2 sürümü olduğu için,ona göre .sis oyun ve program bulmanız gerekebilir.Zannediyorum 95 8GB için olanlar sizede uyacaktır.eğer olmuyorsa forumu gezin 9.2 program ve oyun bulacağınızı tahmin ediyorum..!

TopFury

Üye
Kesin çözüm diyosun...

sytriko

Üye
    Konu Sahibi
elinize saglik arkadaslar yardimlariniza tsk ederim

ahanpuf

Üye
n82 telefonu s60 a girmiyomu ben oyle sanıodum ama uymadı s60 degilse bile s? kac oluo ona gore daha rahat bulabiliriz

edi35

Üye
ben indirdim kurdum wireless den de on numara bağlanıyor hatta dosya alıp gönderebiliyorum emeğine sağlık.

apomania

Üye
kardes n82 s60 3rd edition oluor.sisx tum programları calıstırır.n95 in yaklasık tum programlarını calıstırır.zaten n95 in kucuk kardesi ismi

kalhani

Üye
arkadaşlar şu siteden istediğiniz her model telefon için oyun tema program vs indirebilirsiniz site yabancı ama indirme yapmak çok kolay eğer kayıt yaparsanız indirme hızı artıyo ve kolylaşıyo yapmanız gereken siteye giriş yaptıktan sonda gallery yazan yere tıklamak ve ordan telefon marka ve modelini seçip ( go ) yani git butonuna basmak ve karşınızda yüzlerce pro. oyun tema vs kolay gelsinadres

türk34

Üye
merhaba sayın admin nokıa n82 telefon aldım onun için osmanlı tuğralı tema arıyorum yardımcı olurmusun.
Şimdiden tşk ederim