Nokia N8 vs E7

Nokia N8 mi E7 mi?

• N8

Kullanılan: 17 68.0%
  • E7

Kullanılan: 8 32.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Noks

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 vs E7
Nokia N8 mi Nokia E7 mi bunlar arasında + ve - leri sizce nelerdir hangisini alırdınız?

--------------- Ekleme ---------------

Nokia N8

E7

, Symbian^3 işletim sistemi ile geliyor ve üzerinde 4 inç büyüklüğünde AMOLED kapasitif dokunmatik ekran bulunuyor.176 gram ağırlığındaki Nokia E7‘nin diğer ana özellikleri şu şekilde: Dahili QWERTY klavye, yakınlık ve ivme sensörü, çilmeye dayanıklı dış yüzey, 3.5 mm jak girişi, sınırsız rehber kaydı, 16 GB dahili hafıza, 256 MB RAM, 1 GB ROM, 32 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği, GPRS/EDGE, 3G HSDPA, 10 2 Mbps; HSUPA, 2 Mbps, Bluetooth v3.0 + A2DP, Wi-Fi 802.11 b/g/n, microUSB v2.0, 8 MP çift LED flaş kamera, 720p HD video kaydı, RDS FM radyo, A-GPS desteği, Ovi Maps 3 0, Flash Lite ve Li-Ion 1200 mAh (BL-4D) batarya.

• <LI id=postTabs_li_0_24509 class=postTabs_curr>Özellikler <LI id=postTabs_li_1_24509>Resimler
  • Video
Özellikler
GENEL2G Bant GSM 850 / 900 / 1800 / 19003G Bant HSDPA 850 / 900 / 1700 / 2100 /1900DuyurulmaEylül 2010Çıkış Tarihi 2010 4. ÇeyrekFORMATBoyutlar123.7 x 62.4 x 13.6 mmAğırlık176 gramTelefon Tipi QWERTY SlideEKRANAna EkranAMOLED kapasitif dokunmatik, 16M renk
- QWERTY klavye
- Multi-touch
- Yakınlık sensörü
- İvme sensörü
- Çizilmeye dayanıklı yüzeye
- Dokunmatik kontroller
Boyutlar4.0 inçÇözünürlük360 x 640 pikselDış Ekran YokSESUyarı Türleri Titreşim, MP3 zil sesleriHoparlörVar
- 3 5 mm jak girişi
HAFIZATelefon Rehberi Sınırsız girişArama Kaydı Maksimum 30 günlük kayıtları tutabilmeDahili Hafıza 16 GB depolama, 256 MB RAM, 1 GB ROMKart Girişi 32 GB&#8217;a kadar microSDVERİGPRSClass 32HSCSDEDGEClass 323GHSDPA, 10.2 Mbps; HSUPA, 2 MbpsWiFiWi-Fi 802.11 b/g/nBluetoothVar, v3 0 + A2DPKızılötesiYokUSBVar, microUSB v2.0KAMERABirinci8 MP, 3266×2450 piksel, otofokus, çift LED flaşVideoVar, 720pİkinciYokÖZELLİKLERMesajlarSMS, MMS, Email, Push Email, IMTarayıcıWAP 2.0/xHTML, HTML, RSS okuyucuRadyoVar, RDS FM radyoOyunlarVar + indirilebilirRenklerKoyu Gri, Gümüş Beyaz, Yeşil, Mavi, TuruncuGPSA-GPS desteği, Ovi Maps 3.0DiğerSymbian ^ 3 işletim sistemi
TV-out
HDMI üzerinden Dolby Digital Plus
MP3/WAV/eAAC + / WMA çalar
MP4/H.264/H 263/WMV oynatıcı
Sesli komut / dial
Belge görüntüleyici (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
Video / fotoğraf editörü
Flash Lite
T9BATARYATürStandart Batarya, Li-Ion 1200 mAh (BL-4D)Bekleme Süresi (2G) 432 saat / (3G) 480 saatKonuşma Süresi (2G) 9 saat / (3G) 5 saat

E7

Cewap yazack yokmu?

Noks

Üye
    Konu Sahibi
HmM E7nin kamerası zayıf ama ekranı büyk klavıyesı var

cozturk

Üye
For I...N8...İlk takıldığım nokta flash ve kamera..N8 in 12mp E7 nin 8mp--N8 in xenon flashı ..Led in 4 tanesine bedel ..N79 umdan biliyorum.....Ayrıca bana göre bir telefonun hem dokunmatik ekranın olması hemde klavyesi veya tuşlarının olması çok saçma..
N8 deki HDMI çıkışı tam bir harika...Tek kelimeyle bu telefonu yücelten özellik..
Tasarım olarak ikisde hoş ama bence!!!! N8!!!

n8 süper telefon yaa biraz daha düşerse 1000 liraya falan alıcam ondan manyak bi telefon

prank90

Üye
n8in donanımı daha iyi bnce e7nin tek artısı ekran buyuklugu ve klavye ama n8e gore eksileri daha çok hem dokunmatık ekran hem klavye bana biraz saçma geliyo.2sinin fiyat farklarını cok merak ediyrum

rifi72

Üye
E7 için doküman görüntüleme özelliğinden bahsetmişsiniz.Nokianın resmi sitesinde e7'de doküman düzenleme özelliği de olduğu yazıyor. (e serisinin en üst modelinde olmaması da düşünülemezdi zaten) Düzeltmek istedim...

N8 amiral gemisi dediklerindfe war bişi

Anußis

Üye
ben N8 Diyorum neden mi e7de kamera 8 mp vecarll zeiss değil Sadece CMOS sensörlü tek led flashlı bir kamera kullanılmış . ayrıca qwerty klavye öylesine konmuş hem n8 türkiyeye yeni gelecekken birde e7 gelirse 2 sinden bir tanesi hiç satmayacak aynı 5730 gibi ortada kalacak 5800 ve 5730 gibi varsayalım

e7 de 16gb hafıza var ama hafıza kartı desteği yok ayrıca kamera 8mp çift led flaş.kısaca n8den tek artısı 4inç ekranı (klavye çok da önemli değil) diğer özelliklerde n8 çok daha üstündür...

N8'in HDMI çıkışı yeter. +12 MP kamera Xenon flaş. N8 tek geçilmeli.

Nokia.com.tr de E7 için hafıza kartı girişi,yuvası felan demiyor hangisi doğru şimdi.

Bence kullanıma ve ihtiyaca göre her ikisi de uygun. N8 Kamera + E7 Ekran +
Değerlendirmesi size kalmış.
Ben olsam E7'derdim ama çok kaba onun için N8

dufy85

Üye
ikisi arasında n8 tercih ederim bende. noki smartphone tasarım bakımından güzel ürünler yapıyoda bide şu symbian olmasa....

Nokia E7 vs E7-00 farklı telefonlar mı aynı mı yardımcı olurmusunuz ?

Arkadaşlar bir sorum olucak bu telefonlarda real player ne işe yarıyor mesela nokia.com.tr de e7 ve n8 kıyaslamasında e7 de real player yok n8 de var.Real player nedir yardımcı olursanız sevinirim.

pRime.

Üye
Arkadaşlar bir sorum olucak bu telefonlarda real player ne işe yarıyor mesela nokia.com.tr de e7 ve n8 kıyaslamasında e7 de real player yok n8 de var.Real player nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Real player bir video oynatıcıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...