Nokıa N8 video kaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokıa N8 video kaydı
N8 de Video Kaydı Yaparken Flaş Kullanılamıyormu ??? ŞİMDİDEN

Tepkiler: 123456YE, ZekiReis123, Scorpion148 ve 1 kişi daha

mucaht

Üye
xenon flash olduğu için sürekli açık kalmaz bi kere patlar ve kapanır. Böyle bir şey mümkün değildir.

Konu Sahibi
xenon flash ın farkı nedirki ???

gaz sıkışması patlaması gibi bir takım kimyasal olaylar var sanırım

mucaht

Üye
bi 5800 ın led flash ına bak bide N8 in xenon flash ına bak o zaman anlarsın farkı neymiş teknik olarak tam bir bilgi bende veremem. Daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlar cevap vereceklerdir.

Konu Sahibi
Bi arkadaşımda u600 war onda fotoğraf çekerken flaş patlamıyor uzun süre yanıyor led flash bu mu oluyor ???

xenon flash araba farlarinda kullanilan flashtir NFS oynadysan far secerken xenon yazar en iyisdr

fotoğraf objektifinin önündeki jelatini sökmeyi unutmayın.... Fotoğraflar biraz soluk çıkıyordu, onu sökünce düzeldi...

fotoğraf objektifinin önündeki jelatini sökmeyi unutmayın.... Fotoğraflar biraz soluk çıkıyordu, onu sökünce düzeldi...

aynen katiliorum beyler

teli aldktan sonra arkadaki jilatini cikarin (kameranin uzerndeki) hatta ilk once ben korktum kamerasi kotu cekiyor die biraz soluk ckiyordu

rapman

Üye
XENON flash , şuana kadar üretilmiş en parlak flashdır.Patladığında , şimşek çakmış gibi olur ( biraz mübalağa yaptım ama )

Konu Sahibi

aynen katiliorum beyler

teli aldktan sonra arkadaki jilatini cikarin (kameranin uzerndeki) hatta ilk once ben korktum kamerasi kotu cekiyor die biraz soluk ckiyordu

bide ayarlar kısmında 0.3 - 1.3 - 3.0 - 9.0 - 12.1 mp seçeneklerinden bnmki 9 mp di bide jelatin vardıı 12 mp bumu dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...