Telefon Tavsiyesi Nokia N8 ve iPhone 4 Karşılaştırması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia N8 ve iPhone 4 Karşılaştırması
İki telefon devinin hangi modeli daha ağır basacak?

Bir tarafta dev Finlandiyalı bir marka bir tarafta Apple var. Her iki marka da çıkardıkları modelin arkasından aylarca konuşturmayı ve satış rekoru kırmayı beceriyorlar. Nokia'nın N8 ve Apple'ın iPhone 4 modeli kıyasıya mücadelesinde ikisinin de birbirinden üstün özellikleri var. Bakalım hangisi daha ağır basacak?

Nokia N8'de olup iPhone 4'de olmayan özellikler:
* 12 MP kamera, Yüz tanıma teknolojisi
* Gülücük yakalama modu, AMOLED ekran
* Bluetooth 3, Hafıza kartı desteği
* Java ve Flash desteği
* FM Radyo ve FM verici

iPhone 4'de olup Nokia N8'de olmayan özellikler:
* Temas odaklı netleme, MicroSIM kart
* Retina Display, Yüksek çözünürlüklü ekran
* Jiroskop destekli hareket algılayıcı
* Wi-Fi üzerinden görüntülü görüşme
* İki kamera ile de görüntülü görüşme
* Çift mikrofon ile gürültü azaltıcı

Bu özellikleri göze aldığınızda karar vermek bir hayli zor oluyor.

Maxicep forumlarında paylaştığım incelemelerin hiçbiri alıntı değildir.Tamamen kendi sitem için hazırladıgım incelemelerdir ve bu incelemeleri sizinle de paylaşmak istedim.Okuduğunuz için teşekkürler.

Del Rey

Üye
Çok kalitesiz bir karşılaştırma. Yalnızca emek için teşekkürler.

Uruloki

Üye
Daha önce vardı bu konu fakat birkaç yanlış var onları düzelteyim Wi-fi ile görüşme de dahil olmak üzere onun altındaki diğer özellikler N8 de mevcut

nokia ya laf atıp duruyorlar ama den nokia yi savunmuyorum iphone 2 den tut 4 e kadar aynı tasarım farkları video çekme ve kendi aralarındaki hız farkı milletle dalga geçer gibi model çıkarıyor apple. Zaten iphonu alan kişilerin çoğu sırf sadece dokunmatik diye alıyor. Adamlar 3gs çıkartıyor özellik video çekimi ve sadece aralarında resim müzik gönderip alabiliyorlar bunu kimse söylemiyor milleti kandırıyorlar.nokia nin yeni işletim sistemi 3 hepsinden daha iyi.donanım şarj kutlanılabilirlik kimse bunları hesaba katmıyor.haksızsam halksiz deyin. 3gs e video çekimi eklenmiş diye 500 fiyat farkı konmaz demi.. Kusura bakmayın

bboyy_58

Üye
Arkadaşlar Kusura bakmazsanız bir kaç yorum eklemek istiyorum öncelikle Teknolojiden anlamak gerek içinde olmak olmak gerek bizim insanlarımız zevkinden taviz vermeyen Tek milletiz yani buası çok dogru N8 Teknolojik olarak ve Kullanım olarak İphone den Çok Üstün Bunu Bire bir Kullanmayan Arkadaşlar çözemez Anlayamazlar Apple Flash Taban Yok 3g Yok En basiti Bunları YAzıyorum Olmayanları Siz Düşünün Artık Apple Nin Ekranı nın Net Durduguna Bakmayın Bir Cıhazın Ne ;Yapabilecegi Hakkında Bilgiler Alın Bilmeyen Arkadaşlar İçin Söylüyorum Bir Cihaz Alırken Yüzüne Degil Ne Yapa Bilecigini Bilmek Önemlidir

klongs

Üye

haklısın apple alanların çoğu(hakkıyla kullananlar var tabi) cahil bakıyor apple gidiyor alıyor arkadaşım gitti iphone 4ü ablasına verip 4s aldırdı ya niye aldın dedim siri var bunda diyor ya siri türkçe anlamıyor dedim türkçe anlamadığını bilmiyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...