Nokia N8 Teli cevirince ekran donmuyor!!!! (ÇÖZÜLDÜ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia N8 Teli cevirince ekran donmuyor!!!! (ÇÖZÜLDÜ)
beyler cok sinirliym disardaydm eve geldm menudeyken sola cevirdim donmedi teli actim kapadim olmadi beyler yardm edin napcam :S nie bole bise oldu ya cildrcam oyuna girdim sago sola cevirince donuyordu + ayarlardan sensor ayarlaini kapadm tkrar actim nie bole oldu delrcemm yaa!!

tmmdir beyler sorun yok los isiktaydm sanirim o yuzden..

Tepkiler: orcusss

Uruloki

Üye
batary extendet(tam adı bu olmayabilir) yüklümü yüklüyse o yapabiliyor o tür şeyleri

Konu Sahibi
yok dostum onu yklememistim los isiktaydim sanirmi ondan panikledim walla ya tribe girdim halimi gor kanka

Uruloki

Üye
dostum düzeldimi peki

ben bunun çözümünü buldum daha önce arkadaş samsung jet kullanıodu bir oyundayken telefonu ekran kilid yaparsanız sensör bozuluo çözümü: ::::> oyunu kapatın herşey kapalıyken ana ekrana gelin telefonu dik konuma getirip ekran kilid yapın sonra kilitlikyken yan çevirin yatay konuma getirin ve kilid açılın ekran dönmüş olacaktır ve sensör düzeldi b genel bi sorun yani benimde canımı sıkıyo ama şimdilik bunu buldum nasıl buldum onuda bilmiorum ama buldum işte inşallah işiniize yarar

Konu Sahibi
dostum düzeldimi peki

dzeldi dostum sukurr yaa

saolasn baba sanada teskkrler bilgiler icin walla ewde tribe girdim ya butun isiklari actim ole donduruorm teli

[alikan]

Üye
hehehehe keşke biraz daha çözülmeseydi de tribe devam etseydin

Konu Sahibi
hahah gul bakalm sampiyon sira snde DD: walla dun deli oldum ya

mku_hrn

Üye
yok dostum onu yklememistim los isiktaydim sanirmi ondan panikledim walla ya tribe girdim halimi gor kanka
arkadaşım sonun hafıza kartında aynı şey benim başıma geldi 1 hafta uğraştım yapamadım bayiye gittim hafıza kartını çıkardı biçilendirdi telefonu yeniden başlattı ve sorun çözüldü. n8 almadan önce samsung jet kullanıyordum onun hafıza kartını takmıştım ondan kaynaklanıyormuş yani içindeki bi kaç dosya yapabiliyor bunu sen öyle dene.

Konu Sahibi
yok dostm bende hafiza karti yok tel hafzayla kullaniorm teli o da yetior ztn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...