Nokia N8 tavsiye

jr_arif

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 tavsiye
arkadaslar s2 telefonum var onun yanına ek olarak n8 almayı düşünüyorum klavyeli telden bıktım 2. el e72 telimi de elden cıkarıp n8 almak istiyorum piyasası nedir ya da alternatif ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum

bayon

Üye
sıfır fiyatı 700 tl den fazla değildir heralde Sen ne için kullanacaksin n8 i ona göre yorum yapayım

Aynen ne icin kullanacagini belirtirsen daha iyi olur.

jr_arif

Üye
    Konu Sahibi
internette surf yapmak icin

messevim

Üye
internet için alacaksan hiç alma.

MaxipmaN

Üye
c6-01 var bende opera ile gezinti hiç zevkli değil iğrenç kaydırırken yağ gibi kaymıyor n8de aynı donanımda aynı nesil cihaz o da öyle olacak 603 al

HakaN-06

Üye
Biraz garip gelecek ama 300 TL'ye 2.telefon olarak kullanıp sadece nette surf için iphone 3GS öneririm çok temiz garantili cihazlar bulabilirsin o paraya

fk555897

Üye
Temiz 3GS bulursan 3GS fazlasıyla idare edecektir.

messevim

Üye
e72 var ekranı cok kucuk hemde dokunmatik istiyorum ben 300 tl 2. El telefon onerirmisin android olmasın s2 var yedek telefon istiyorum kardesim

ben n8 kullanıyorum. Kendi tarayıcısıni kullanırsan kanser olursun. Opera mini kullanıyorum ben. Hiç sorun çıkarmıyor yağ gibi akıyor sayfa geçişlerin de. Ama diğer özellikleri gerekse kamera gerekse hoparlör sesinin kalitesi azımsanmayacak kadar kaliteli.

sağlamlık konusunda iyidir bende yedekte duruyor şu anda ama kamera yönünden güzeldir

jr_arif

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kararımı verdim iphone almam hem s2 var hemde smbyian sarjı super gidiyo ikinci el c6-01 kaca bulurum

MaxipmaN

Üye
kullanıcıdan 300e alırsın