Nokia N8+PS3'mü yoksa Bilgisayar'mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nokia N8+PS3'mü yoksa Bilgisayar'mı
Arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var geçen gün bilgisayar alma planım vardı ama aklıma bilgisayar yerine bi Nokia N8 ve PS3 alma fikri girdi yani oyun oynamayı seviyorum ve her hafta sonu ps3 kafeye gidiyorum ve internete sadece gezinmek için giriyorum yani N8 ve PS3 oyunda ve internette gezinme konusunda bilgisayarın yerini tutarmı fikir ve görüşlerinizi yazarmısınız

Uruloki

Üye
evinde hd destekli bir televizyon var mı yoksa bence N8 ps3 kombinasyonu deneme ama varsa ve wi-fi da varsa tabi hem N8 i hemde PS3 ü HDMI ile bağlarsın ister PS3 ile nete gir ister N8 ile tabi N8 de tarayıcı biraz yavaş ama wi-fi ile bayağı hızlı ve PS3te tabiki oyun kalitesini hiç bir şey yaşatamaz en iyi seçenek bu olur ama evinde HD destekli bir televizyon varsa al derim yoksa kalırsın dımdızlak

Starsley

Tabiki n8 ve ps3

Hd tv var Wifi'de var yani pc'yi aratmaz dimi demek istediğim bu

Uruloki

Üye
aratmaz merak etme hatta N8 e bluetooth klavye ve usb mouse ikilii çekersen alsana pc işte

bak bende n8,ps3,sony5.1-1000watt,127ekran sony lcd var , üstüne tanımamm bu kurduğum sistemin , birkere ps3 olayı bitiriyor bilgisayarı at kenara , fotoları at içine music dinle dts ,dolby5.1.-7.1 , blueraydisk (oyunlar - hd filmler),kendi wireless den internet (ps3 ün internet tarayıcısıda çok iyi ben takılıyorum hep ) kesinlikle ps3 ve lcd in varsa bile 8çekirdekli 3gh üstü çalışan bir canvarı evine almış oluyorsun n8 de mobil multimedya cihazın olarak takılırsın . ama bu iş tuzlu biraz

Alacağım pc 1700 lira onun yerine n8 ve ps3 alabilirim mediamarkekte giderim ikisini oradan alırım nakit verdimmi indirimde alırım herhalde

Alacağım pc 1700 lira onun yerine n8 ve ps3 alabilirim mediamarkekte giderim ikisini oradan alırım nakit verdimmi indirimde alırım herhalde

ps3 benim için gerçek bomba yalnız bak 320gb lık versiyon migroslarda 800tl ama 8ms oranında daha hızlı(250 ve 120 gb lık versiyonlara göre ama deniyorki zaten gözünle bunu farkedemiyorsun yinede bilgin olsun) görüntü aktarıyor kaçırma bence bu fiyat iyi(daha ucuzada bulursun) yanında oyunda veriyorlar tabi sağlam yerden almanı tavsiye ederim çok memnun kalacaksın ps3 3.50 versiyonu ile 3d oyun ve 3d blueraydiskde(filmler,3d destekli tv ve 3d gözlükle - ama oynatan cihazların fiyatları çok yüksek buna rağmen ps3 le bu teknolojiyide evine sokuyorsun ileride 3d li tv in olursa takar izlersin) oynatıyor.

çok teşekkür ederim beni baya aydınlattın peki sence bu ikisini bimekstenmi alayım mediamarktdenmi

çok teşekkür ederim beni baya aydınlattın peki sence bu ikisini bimekstenmi alayım mediamarktdenmi

valla seçim senin ben şuaralar piyasayı araştırmadım sen bak aklına yatanı, güvendiğin bir mağzadan al . bugün migros içinde sony center vardı ordan bir fiyat gördüm 800liraya 320gb okadar

teşekür ederim şöyle 120-160 gb olanlardan 500-600 tl arası arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...