Nokia N8 Home Screen Theme Effects

Konu Sahibi
Nokia N8 Home Screen Theme Effects
Arkadaslar yaedimci olurmusunuz bu theme effectleri nerden bula bilirim..1-2 sayfa dolawdim linkler kirikdi,caliwmiyordu..bula bilirmisniz?? [video=youtube;79gLlFFMOiQ]http://www.youtube.com/watch?v=79gLlFFMOiQ&context=C3137207ADOEgsToPDskLN wDH3IiQFFsV8Sa3DBXuI[/video]

al kardeş buraya upload ettim istediğin linkten indir

Tepkiler: MertcaN9 ve iatis
Orada birden fazla efekt tipi var, ben şimdi ikinci resmin üstüne aynı resmin örtü gibi gelmesini sevdim, adı ne onun ? Nasıl anlıcaz yüklediğin bu dosyadan ?

Efect klasörün nerdeyse bu C yada D olabilir içine atacaksın değiştirilsin mi dediği zaman evet diyeceksin. Yalnız Xplorer programıyla atın .....

Dikkat edin indirdiğiniz dosyadakilerin hepsini atmayın telefon kafayı yer

yeauw

Üye
hangilerini atcaz kaçını xD hangilerini önerirsiz çok fazla var

----------Eklendi @ 22:40:23 ---------- Yazıldı @ 22:22:25 ----------

ben efect dosyasını bulamadım ya

bu efekti yükleyince tele bişey olmaz inş

bu arada bunları yklemek için hacklemek gerekiyormu teli ?

cengizx1

Üye
güzel paylaşım arkadşım sagol

arkadaşlar bende bu C:/resource/effects/ efekt klasörü görünmüyor yardımcı olurmusunuz..?

slm ben hepsini attım beleğe galiba:S hangilerini atcaz bilgilendirebilcek varmı?

ЯReiS

Üye
indirdiginiz rar icinden cikan 25 klasor var bunlarin her biri bir ayar icindir yani mesela 1 nolu menu efekti (icini acarsaniz zamanlari vs degistirebilirsiniz) gibi..ben actim uzun is..hazir efekti kullanmak simdilik kafidir..
arkadaslar goruntulu effectler yani gorup indirebilecegim bir yer biliyormusunuz?