Nokia N8 En son Sürüm Belle Yüklüyorum Açılmıyor :'( Help me Üstatlar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia N8 En son Sürüm Belle Yüklüyorum Açılmıyor :'( Help me Üstatlar :(
N8 Sürüm yükselteyim dedim flash attım artık açılmıyor diğer sürümleri flashlıyorum yinede açılmıyor tlf ne yapmam gerekiyor

Dj.Refoo

Üye
dead flaş at anlatımı mevcut

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/c6-01-dead-phone-ve-flash-resimli-anlatim-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-703180.html

Konu Sahibi
denedim yukluyor %90 oluyor bir kac hata veriyor sonra tlf reset atıyor acılırken kalıyor goruntu gelmıyor ( xeon 3.5.1 sayko
[h=2]kurmaya çalıştım buda olmadı %90 oluyor %100 yazmadan reset atıyor Phoenix flash tamamlandı dıyor ([/h]

Dj.Refoo

Üye
açılmıyo mu hâlâ. Birde hard dene

Konu Sahibi
Denedim Sonuç Aynı starting yazıyor noktalar doluyor sonra tak sadece menü tuşunun ışığı yanıyor çok bekleyince oda gidiyor

Dj.Refoo

Üye
bi yerden baktım da açma kapama tuşuna 15 sanıye basılı tuttğnda cihaz kendini kapatıp açtığını göreceksnz yazmış bunuda dene

Konu Sahibi
Değişen hiç birşey olmadı flash atarken %70 %80 %90 oluyor %100 yazmıyor sonra flash tamamlandı diyor bu yüzden calısmıyor (

Dj.Refoo

Üye
Himm pilini çıkarıp taktıktan sonra aynıysa başka ne sorun olabilir bilmiyorum

Konu Sahibi
Bataryası doluydu ya orda sıkıntı yok profçsyonel arkadaslar bır ılgılenırse cok sevınırım

Konu Sahibi
hemen deniyim 5 dk içinde size cvp yazarım

- - - Eklendi - - -

Buda aynı dostum %70 %80 %90 yazıyor tamamlandı dıyor tlf yıne acılmıyor

emre.koc

Üye
dead flash da refurbish yapıyorsun dimi ? baska phoneix sürümü dene mutlaka olacaktır çünkü bende de olmuştu .

Konu Sahibi
şu anda pc de yakalaşık olarak 8 tane sürüm var hangisni denirim sabahtanberi hepsini denedim sadece Scandinavia çalışıyor ama ben yeni istiyorum belle

- - - Eklendi - - -

arkadasşım harbiden pronix de sorun varmış adamın dibisin gecenin bir yarısı bile yardımcı oldun ya allah senden razı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...