Nokıa n8 bluetooth sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

terda

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa n8 bluetooth sorunu
Arkadaşlar başka bir telefona bluetooth'la gönderim yapabiliyor ve alabiliyorum fakat pc'den ne alım ne de gönderim yapabiliyorum. Nokıa servisine götürdüm. Yazılımı tekrar yüklediler değişen bir şey yok.
Böyle bir sorunu olup çözen arkadaşlardan lütfen yardım bekliyorum.
Teşekkür ederim.

AYNA

Üye
bilgisayarla ilgili bi sorıun olmasın.telefonu bilgisayara tanıttın mı? bazen pc den dolayı yapabiliyor yani..
aynı bilgisayarda başka telefon denedin mi?

Sensation

Emekli Yönetici
Sorun bilgisayarın Bluetooth'undadır. İzinleri vermemişsinizdir.

terda

Üye
    Konu Sahibi
pc ile ilgili bir sorun yok başka telefonlarla veri alış verişi yapıyorum.
nokia yetkilisinin bana söylediğine göre böyle bir telefon daha geldiği ona da aynı işlemi yapmışlar yani format atmışlar. o düzeldi mi bilmiyorum.

Bilgisayardaki bluetooth ile telefonun eşleştirilmesi lazım.Yoksa birbirlerini görmüyorlar.Sorun tamamen bilgisayarla alakalı.Bende de aynı durum vardı.Eşleştirmeyi yapınca sorun düzeldi.

Arkadaşlar haklı, ben de Toshiba Satellite L-500 13T ile aynı problemi yaşadım. N8'le arasında transfer yapamıyordum, eşleştirme yapınca düzeldi.

krono43

Üye
N8 im de bluetooth açık ama bazen diğer cihazları görmüyor ve N8 de onaları görmüyor.bu gün arkadaşa bi şarkı gönderecektim aratıyorum cihaz bulunamadı diyor arkadaş aradı ondada bulamadı arada böyle yapıyor.hard format attım bu seferde ovi store gitti ve hala sorun devam ediyor acil yardım

melgklay

Üye
Masaüstü ise bluetooth aletinin yazılımından olabilir.. Laptop ise eşleştirme yap.. Ilgili tüm programları kur ovi falan..

krono43 aynı sorun benim n8 de de var

Bilgisayardaki bluetooth ile telefonun eşleştirilmesi lazım.Yoksa birbirlerini görmüyorlar.Sorun tamamen bilgisayarla alakalı.Bende de aynı durum vardı.Eşleştirmeyi yapınca sorun düzeldi.
benimde aynı sorun var laptopla eşleştiriyorum laptop tan telefondaki müziği çalıyır ama fotoğraf yada vide gönderip almıyor

Ya şu usb gibi şeyi vardı bluetooth nin ondan tak bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...