greentaner Üye Cok sağol hocam. Ellerine sağlık. Işime yarayacağına eminim --------------- Ekleme --------------- çok sağol. Işime yarayacağına eminim
Cok sağol hocam. Ellerine sağlık. Işime yarayacağına eminim --------------- Ekleme --------------- çok sağol. Işime yarayacağına eminim
DJ_ALoNe Üye Merhaba ark ya bir türlü ben telefonuma tema yükleyemedimm telefonum n79 deli olacam ya --------------- Ekleme --------------- Verdigin teme programları çalışmıyor --------------- Ekleme --------------- Verdigin tema programları çalışmıyor --------------- Ekleme --------------- Yinede tşkler
Merhaba ark ya bir türlü ben telefonuma tema yükleyemedimm telefonum n79 deli olacam ya --------------- Ekleme --------------- Verdigin teme programları çalışmıyor --------------- Ekleme --------------- Verdigin tema programları çalışmıyor --------------- Ekleme --------------- Yinede tşkler
lügre Üye kardeş ben senin verdiğin linkten indirdim pc ye masaüstünde winnar şekliknde gözüktü telefona nasıl kurucam yardımcı olun
kardeş ben senin verdiğin linkten indirdim pc ye masaüstünde winnar şekliknde gözüktü telefona nasıl kurucam yardımcı olun
arslan_1905 Üye rardaki dosyayı açın ve telefonunuzun bilgisayara bağlayın depolama olarak seçim yapın download klasörüne atabilirsiniz açtığınız dosyayı telefonu pcden ayırın menüden araçlar-dosya yöneticisine gelin burdan downlload klasöründe bulunan o dosyayı açın ve kurulumu yapın kurmuş olduğunuz dosya temalarda görünecektir
rardaki dosyayı açın ve telefonunuzun bilgisayara bağlayın depolama olarak seçim yapın download klasörüne atabilirsiniz açtığınız dosyayı telefonu pcden ayırın menüden araçlar-dosya yöneticisine gelin burdan downlload klasöründe bulunan o dosyayı açın ve kurulumu yapın kurmuş olduğunuz dosya temalarda görünecektir