nokia n73 hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
nokia n73 hakkında
arkadaşlar n73 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi...pişman olmak istemiyorum da..
şimdiden teşekkürler...

osezer10

Üye
pişman olmazsın bence hemen alllllll

müzik dinlerken ses istiyorsan n73 tek yol

xkadir61

Üye
sen hala almadınmı? n73'süz bir hayat ,balkonsuz eve benzer.

Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar ama satıcının söylemek istemediği yada abarttığı özellikleri istiyorum

djlkmn

Üye
arkadaşım bence n73 me al on numara ses var

alacaksan n73 me al ben sana tavsiye ederim

memoli36

Üye
arkadaşım ben n73 kullanıyorum ses güzel herşey güzel ama wi lan yok sen wilan bi tlf al bence ben pişman oldum genede kendin bilirsin

king512

Üye
n73 almanı tavsiye edrim tel fiyatı da düştü bence hemen alll

bendede n73 var dedi bişey tavsiye ederim walla ses dersen ses kamera dersen kamera çok güzel bişey hem oyunlarıda süper 3 boyutlu oyunlar

Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar...ilginize,,,,,
zamanınızı ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim....

tel. almaya karar verdim... hafta sonu alıyorum..

emeğinize sağlık..

--------------- Ekleme ---------------

oyun pek igi alanıma girmiyor ama tel...güzel miş

hafta sonu tel. alıyoruuum

n73

ilker_20

Üye
ya su n73ü neden bu kadar ovuyonuz anlamıyom n80de bile wi-fi war n73te yok alt tarafı 3.2 mp kamerası gusel sesi cıkıyo die 530 ytl vermem ben o cihaza hem n73ler cok sorun cıkartıyor onu alacagıma 2 tane n70 yada n72 alırım wi-fi fln istiyosan n95 alırım nedir bu n73 sempatisi sizde bilmiyom

schumici

Üye
dostum bu telefonun tek eksiği w-lan olmaması onun haricinde ne arasan var bence kaçırma

kocak08

Üye
n73 iyi bir tercih. ama almayı düşündüğün telefonda ne gibi özellikler aradığın önemli.

lyon_69

Üye
n73 s60 serisininde en son programlarından 9.1 desteklio n95 aynı gibi işte al sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...