___kaptan___
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu bir konsept ve yalan Nokia androidi asla kullanmayacaktır.
nokia android kullanırsa diğer bütün firmalar afallar.. Aslında tüm androidcilerin ortak isteği Androidi Nokiada görmek.. O zaman Htc samsung ta deprem etkisi olur..
nokia android kullanırsa diğer bütün firmalar afallar.. Aslında tüm androidcilerin ortak isteği Androidi Nokiada görmek.. O zaman Htc samsung ta deprem etkisi olur..
ama nokia bildiğim kadarıyla iflasın eşiğinde android olayında çok geride kaldı bakalım ne olacak
iflas mı? Bilemiyorum ama şöyle duyumlar var Nokia bilmem ne kadar elemanının işine son verdi dendi, amerikadaki servisini falan kapattı dendi ama sonradan gelen haberler ise lumia'lar biraz toparladı gibi mesela yanılmıyorsam Nokia Lumia 800 Londra'da çok tutuldu gibi haberler çıktı!!! Onu bunu bilmem de nokia batmasında ne olursa olun ama bizide perme perişan etmesin yani yok bootloader kilidi yok şu kilidi falan
zaten nokia dışında kullanmaya çalışınca karışık kuruşuk çorba gibi geliyo bana alışmışız bir kere6600- 6630- N70- N73- N95 ve final olarak 5800 ne de final sayılırsa artık artık kurtulmak istiyorum şu telefondan bozulmak bilmiyor ama yapar inşallah bi güzellik
inşallah kurtulursun/ ben mesela E7-00'ı alırken hani işlatim sistemi symbian^3 ya ben s60v3'ten farklı sanıyordum ama temel olarak yine symbian sadece daha fazla kişiselleştirme falan var sakın yanlış anlaşılmasın yargılamıyorum symbian ^3 çok güzel sadece birascık eksiği var o kadar ama gün olur symbian biter hedefim wp olur o da Allahın izniyle Nokia Lumia 900 inşallah yani (ama ek seçimlerimde var hiç kullanmadığım samsung S3 olabilir LG'nin daha çıkarmamış olduğu 13 mp kameralı bi cihazı var android 4.0 işletim sistemi olacakmış galiba ve son seçimim ise iphone 4-4S olabilir birde HTC var ama inşallah nokiadan şaşmam
eğer Nokia'dan saşarsan sadece iPhone'a geç. şaşmazsan da symbian'ı terk et, MeeGo ya da WP'ye yönel. LG'ye özellikle hiç bulaşma.
nokia ve android imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?