nokia n 73 ,te sis dosyalarını,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nationel

Üye
    Konu Sahibi
nokia n 73 ,te sis dosyalarını,
nokia n 73 e usb aracılıgı ile atıyorum ama telefon tanımıyor bazı oyunlar özellkle Ashalt gibi oyunların bazılarını kuramadım fakat tom raider legend i kurdu sis dosyalarını tanımıyor kuramıyorum yardım

Tepkiler: evanesunuy
peki telefonuna uygun sistemde programlarmı atıyorsun..n73 3rd işletim sistemine sahip bildiğim kadarıyla s60 programlarını atarsan acamazsın...işletim sistemine uygun prolar secersen sorunun hallolacak bnce

nationel

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşte onları nasıl anlıyacam benim tele uygun oldugunu versiyonuma baktım ben teli yeni aldım acaba versiyonumu yükseltmem gerekiyor nokia.com.tr den onu yapsam istegim programı yükleyebilirmiyim...

mservank

Üye
zaten indirmen gereken açlışacak oyunlar symbian 3rd edition bölümünde normal sis dosyalarını açmaz sisx dosyalarını açar yazılım atmana gerek yok

senın tel 3rd uygulamalar ıcındır..sitede o bölümde mevcut olanları kontrol et ve yukle sorun kalmayacaktır ok:::::ewgilerle

nationel

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşlerim biraz geç fark ettim o bölümü ilginiz ve alakanız çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Biraz geç oldu Ramazan bayramınınızda mübarek olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...