Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Ellerine sağlık, deneyeceğim. Genişletmek için tıkla ... sakın deneme çalıştıramadık çalıştıran olabilir diye ekledik ama nafilehocaya söyleyelim silsin bunu
Praetor' Alıntı: Ellerine sağlık, deneyeceğim. Genişletmek için tıkla ... sakın deneme çalıştıramadık çalıştıran olabilir diye ekledik ama nafilehocaya söyleyelim silsin bunu
Praetor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: hocaya söyleyelim silsin bunu Genişletmek için tıkla ... Mehmet ben adminim yahu Hadi unuttun belki, görmüyor musun rengi
Mehmet' Alıntı: hocaya söyleyelim silsin bunu Genişletmek için tıkla ... Mehmet ben adminim yahu Hadi unuttun belki, görmüyor musun rengi
Nadir Emekli Yönetici program son versiyonlarda versiyonla birlikte geliyor..bize sadece dil yüklemek kalıyor..konuyu açan arkadaşın isteği üzere kapatıyorum..
program son versiyonlarda versiyonla birlikte geliyor..bize sadece dil yüklemek kalıyor..konuyu açan arkadaşın isteği üzere kapatıyorum..
Samsunspor Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Mehmet ben adminim yahu Hadi unuttun belki, görmüyor musun rengi Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Mehmet ben adminim yahu Hadi unuttun belki, görmüyor musun rengi Genişletmek için tıkla ...
Praetor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: hocaya söyleyelim silsin bunu Genişletmek için tıkla ... Hocam görüyorsun artık senin mekanda bizi takmıyorlar bile
Mehmet' Alıntı: hocaya söyleyelim silsin bunu Genişletmek için tıkla ... Hocam görüyorsun artık senin mekanda bizi takmıyorlar bile