papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Bugun bir konuda belirtmiştim akilli telefon tercihlerinde oncelikler degişiyor insanlar donanima doydu artik. Kamera,gps,sosyal ag entegrasyonu gibi kullanişlilik artiran ozellikler one cikiyor artik. Nokia da bunlara surekli yatirim yapiyor. Bir yandan da windowsphone ile microsoft sayesinde gelişen bir markete sahip olarak oyun ve uygulama konusundaki eksikligini gideriyor.Teşekkürler.Nokia böyle giderse zaten az satılan navigasyon cihazlarının satışlarını iyice kesecek
Bugun bir konuda belirtmiştim akilli telefon tercihlerinde oncelikler degişiyor insanlar donanima doydu artik. Kamera,gps,sosyal ag entegrasyonu gibi kullanişlilik artiran ozellikler one cikiyor artik. Nokia da bunlara surekli yatirim yapiyor. Bir yandan da windowsphone ile microsoft sayesinde gelişen bir markete sahip olarak oyun ve uygulama konusundaki eksikligini gideriyor.
Nokia'nin mobil mobil platformlarda rakipsiz diyebilecegimiz uygulamasi nokia maps v2.5e guncelleniyor.
Son surumde gelen ozellikler ise gercekten kullanişliligi zirveye cikariyor.
İlk olarak bir harita uygulamasinda mutlaka olmasi gerekenlerden birisi gruopon entegrasyanu bu yeni versiyonda nokia maps'e ekleniyor.
İkinci ve en cok ilgi cekicek olani ise canli trafik bilgisi gosterimi de yeniversiyon ile kullanicilara sunuluyor. Rota planlama ve editleme,stabilizasyonun artirilmasi ve buglarin giderilmesi ise diger ayrintilar. Uygulama guncellemesini onumuzdeki gunlerde marketplace nokia collections'dan yapabileceksiniz.
iyide bu yeni sürümü nerden indircez göremedim ben
arkadaşım nerden indiricez bunu yada indirime açıldımı
Buna bende katılıyorum.1 sene öncesine kadar böyle değildi ama şuan yavaş yavaş değişiyor.Tabi bu değişim bir anda olmuyor malesef.Tam anlamda istekler oturana kadar her türlü isteği karşılayabilmesi, hiç yoktan bunu denemesi lazım ki Microsoft bu konuda gerçekten başarılı.
Konu için teşekkürler ve çok haklısın abi.tabi mevcut durumdaki istekleri karşilamakla beraber nokia ve microsoft istekleri yonlendirme konusunda onculuk edebilecek kabiliyet ve birikime de sahipler ve bence bu ekosistem icinde oylesine bir iş yapmaktansa gelecekteki beklentileri belirleyen oncu firmalar olmaya calişacaklardir.
Konu için teşekkürler ve çok haklısın abi.
Bugun bir konuda belirtmiştim akilli telefon tercihlerinde oncelikler degişiyor insanlar donanima doydu artik. Kamera,gps,sosyal ag entegrasyonu gibi kullanişlilik artiran ozellikler one cikiyor artik. Nokia da bunlara surekli yatirim yapiyor. Bir yandan da windowsphone ile microsoft sayesinde gelişen bir markete sahip olarak oyun ve uygulama konusundaki eksikligini gideriyor.
1-2 hafta öncede nokia navigasyon 3 versiyonuna yükselmisti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?