Nokia, Lumia'ların Fiyatını İndirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia, Lumia'ların Fiyatını İndirdi
[h=2]Nokia, geçtiğimiz gün Lumia 920 ve 820 adlı Windows Phone 8 tabanlı telefonlarını duyurduktan sonra, Windows Phone 7.5 modellerinde indirime gitme kararı aldı.[/h]





Nokia, geçtiğimiz günlerde canlı anlatım ile sizlere aktardığımız etkinliğindeLumia 920 ve 820 adlı modellerini tanıtmıştı. Windows Phone 8 tabanlı yeni nesil modellerin çıkmasından sonra, Windows Phone 7.5 yüklü olarak gelen Lumia modellerine de indirim geldi.
Nokia, Lumia 800'ün fiyatında yüzde 15'lik indirime gitti. 280 - 300 Euroarası fiyata sahip olan cihaz, 249 Euro seviyesine geriledi. WindowsPhone 8 başka bir platform olduğu için, Windows Phone 7.5 cihazlaraWP8 yüklenemiyor. O yüzden satışlarda epey azalma olmuştu. Fiyat indirimiyle beraber satış oranlarının arttırılması ve kullanıcılara daha çok teşvik edilmesi olarak nitelendiriliyor.Nokia'nın diğer Lumia modellerinde de indirime gitmesi bekleniyor.Windows Phone 7.5'lu Modeller Ne Olacak?Windows Phone 8 güncellemesi alamayacak olan telefonlar, WindowsPhone 7.8'e güncellenecekler. Fakat o güncellemenin ne zaman geleceği ile ilgili çok net bilgiler henüz bulunmuyor.
 

15097

Üye
indirsin bi zahmet
 

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia800 750-800tl gibi bir fiyattan Turkiye'de satişa ciksin cok iyi satiş rakamlari yakalar(wp8 almayacak olmasina ragmen)
 

Polymath

Üye
Peki bu nokialarda şöyle bir sıkıntı olcak mı? Çıkan yeni oyunlar wp 8 e çıkarda wp7.5 e gelmezse ? Nokia bu yapar mı yapar.
 

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki bu nokialarda şöyle bir sıkıntı olcak mı? Çıkan yeni oyunlar wp 8 e çıkarda wp7.5 e gelmezse ? Nokia bu yapar mı yapar.

onun nokia ile alakasi yok. Uygulama veya oyun wp8 icin yazilirsa zaten wp7 de calişmaz. Tabi yapimcilar ikisinde birden calişacak şekilde de yazabilir.
 
[ENGİN];5221957' Alıntı:


aslında lumia'ları cihaza vermiş olduğu model numaraları ile aynı fiyattan satsa ne güzel olur

aynen mükemmel ötesi olur
 
ben WP sevmiyorum ya yoksa cihazlar güzel gibi duruyor ama cihaz wp olunca wp8 diyorsunuz fakat sizce 920 wp'nin sonraki sürümlerini alacak mı ? hiç sanmıyorum çünkü yeni cihazları piyasaya sürecek wp'da da şuanda düzgün bir app yok sıkıntı bu yani

- - - Eklendi - - -

ben aldığım cihazdan destek beklerim yani onu demek istedim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...