Nokia Lumia Serisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Serisi
Beyler bu telefonlar almaya değermi yani gelecek vaad ediyormu?Ayrıca flash desteği varmı ve uygulama kıtlıği yasanırmı?

Konu Sahibi
Yeni telefon alacagimda cok kararsizin bu wpde flash destegi varmi

Konu Sahibi
N9 ölü bi telefon meego isletim sistemi berbat
lumiaya flash destegi gelirmi acaba

cyber

Üye
wp xbox oyunlarını portlayacak microsoft

Konu Sahibi
xboxın adam akilli bi oyunu yok bence wpye ileride flash destegi gelirmi?

Lumia da Flash Lite var sanırım.Adobe Flash olsa süper olurdu

__xXx__

Üye
lumia serisi daha çıkmadı diye biliyorum ne zamana çıkar onu da bilmiyorum ama şunu biliyorum windows markette wp7 için 56.000 tane uygulama var ve nokia ve windows ek 140.000 tane daha uygulama için bazı şirketlerle anlaşma yapmış ayrıca wp7 li cihazlara adobe flash player için adobe ile windows görüşme halindeymiş diye duydum wp nin önü açık ve nokia windows ile anlaşarak wpli telefon kullanımı yaygınlaşırsa wpli nokialar için özel arayüz yapacakmış ama ne kadar tutulur buraya yazdıklarımın ne kadarı gerçekleşir onu gelecek gösterecek kim bilir wp belki de ios ve androidi geride bırakır

Konu Sahibi
Ben telefonu eylül gibi alacağim eğer o zamana kadar flash desteği gelirse lumia seriri bi telefon alırım.

microsof 10 adet ea oyununu wp a portlayacagini acikladi.Gercegine en yakin bicimde portlarlar ama bunu wp lu telefonlarin standartlarina gore yaparlar.GPU ne kadar iyi ise oyunda o kadar gercekci olur.

Konu Sahibi
pcdeki gibi olmaz ama kaliteli olur acaba flash desteğini ne zaman getiricek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...