Nokia Lumia çünkü?

Ben kendimi bildim bileli nokıa kullandım.En son x6 kullandım..Artık telefonu değiştirmek istiyordum ama Nokıa'nın yeni telefon çıkarmasını bekliyordum..N9,lumia 800,900 derken çıka geldi lumia 920 dedim bu benim olmalı.Nokıa hem sağlam,güvenilir.Halka bir samimi bir marka..Microsoft ise yıllardır bilgisayarlarımızda kullandıgımız bildiğimiz,tanıdığımız firma

Allah beni android ve iosa geçirmesin.AMİN

alical33

Üye
android almam kasıyor donuyor uğraşmak gerekiyor romdu carttı curttu derken , iphone almam hem yazlımı basit geliyor hem telefonları çok küçük wp8 aldım çok hızlı hiç donma takılma yaşamadım arayüzünü sevdim bazı eksikleri var ama halledilemeyecek şeyler değil,nokia aldım sağlam kamera ve müzik kalitesi oldukça yüksek

Hani aşık olursun ya bazen kızarsın sinirlenirsin kavga edersin ama ne olursa olsun vazgeçemez işte biz öyle seviyoruz Nokia yı

PureFood

Üye
Nokia'yla büyüyen nesildenim abi ben, 3210'u da 3310'u da, 5110'u da hepsini hatırlıyorum. 3120,1600,6280,5320 xm,5800 xm derken kendimi yine Nokia'da buldum.. O mavi arka plan, üstüne beyaz Nokia yazısı bana o kadar çok mutluluk ve güven veriyor ki... İyi ki Google ürünü almamışım, zaten lumia olmasaydı iphone 4s alacaktım, işletim sisteminin bir kaç eksik dışında ios'tan eksiği yok fazlası var..

o eski bildiğimiz sistemlerden farklılıklarıyla öne çıkması beni en çok etkileyen özelliklerin başında geliyor birde 920'nin tasarımsal farklılığı işin içine girince dedimki yıllardır dediğim gibi
​#forevernokia

PureFood

Üye
abi bu ya bu

2013te açılan vietnam fabrikası

Tepkiler: sekajmer
Nokia başka bişiy,ötekilere benzemiyor.her türlü güveniyorum.nokia yı seviyorum.

Öncelikle ürettikleri telefonlar %100 geri dönüştürülebilir.Renklilik konusunda lider.Tasarımı da lider Fakat köşeleri yontuk bir telefon üretse dahada iyi olur.İşletim sistemi Windows Phone Dünyanın eni herkes kalitesini ve güncelleme olaylarını bilir.Sonradan pcde açılan her şey telefonda açılacak.Kamera,Mikrofon ve Hoparlörü çok iyi.Nokia yılların tecrübeli oyuncusu.Ve son olarak virüs söz konusu bile değil.

recep288

Üye
Reha muhtar hernerede yasaniyor ve yasataliyorsa slogani cunku heryerde yasiyor ve yasatiyor lumia
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Duymak istediğim cevaplar süpersiniz

hllsvrn

Üye
Renk, sağlamlık ve stabil olması, bunlar bana göre yeterlidir.