sekajmer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arada Kızdırıyor Ama Yinede NokiaÇünkü Nokia çünkü Windows.Çünkü her önüne gelenin aldığı, her tip adamın elinde hava atma aracı olarak kullandığı bir İOS değil.İşi bilenlerin aldığı Nokia
Nokia çünkü o bir tasarım harikası o bir kamera ustası,üstadı işte bu yüzden Lumia İşte bu yüzden Nokia.
Gel,keşfet,aşık ol!
e artık 5800 ile bi yere kadardı. önceleri gözüm hep android modellerine kaymışken çevremden ve tabletimden kurcalaya kurcalaya, internette okuya okuya androidden soğumaya başladım. bana artık sıkıcı ve kasıntı gelmeye başladı. zaten apple'a her zaman soğuk bakan birisiydim. lumialar tasarım olarak farklı ve ilgilimi çeken bir model serisiydi. sonra maxicep'e girdim ve WP'un artılarını eksilerini araştırıdım. zaten gözüm öyle çok yükseklerde değildi, baktım WP işimi fazlasıyla görecek bir sistem. e tasarım harika. elimi taşın altına koydum ve radikal bir kararla (malum etraf ios ve androidçi doluyken) gittim bir Lumia820 aldım kendime. ve zerre kadar da pişman değilim, iyi ki de almışım
Nokia çünkü o bir tasarım harikası o bir kamera ustası,üstadı işte bu yüzden Lumia İşte bu yüzden Nokia.
Gel,keşfet,aşık ol!
Bi kere arkasında Microsoft var. Bu yeter. Bide Nokia işin içine girincene diyeyim daha...
Abi mediamarktta lumia900 var. Cihaz tasarımı ve arayüz düzeni l920 ye gore çok daha hoş geldi banaEvangelist,Database uygulama geliştiricisi bir arkadaşım var. Maddi durumu her cihazdan bir kaç tane alabilecek kadar iyi. Ama o lumia800 wp7.8 kullanıyor. Neden wp8'e geçmiyorsun diyorum. Lumia800'den ayrılamıyorum ki diyor.
Abi mediamarktta lumia900 var. Cihaz tasarımı ve arayüz düzeni l920 ye gore çok daha hoş geldi bana
Nokia çünkü; Ben kendimi bildim bileli sadece Nokia kullandım. Symbian'dan şaşmadım. Ama symbian yetersiz ve geliştirmesi zor olduğu için sonunda bende herkez gibi androide geçecektim ki, Nokia ve Microsoft'un anlaştıklarını gördüm. Ama herkesin ağzında aynı laf vardı: Nokia battı artık! Ben onun tekrar lider olacağına, kalitesinden ödün vermeyeceğine ve eskilerden gelen bir söz üzerine NOKIA aldım..!
Nokia'dan şaşma!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?