Nokia Lumia 920 PureView camera vs iPhone 5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
Gece çekimi zaten kusursuz daha doğrusu karanlık çekimi ama gündüz çekimi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim bariz 5'in üstünlüğü olmuş 1-2 foto hariç

acuxx

Üye
çok vasat çekiyor yaa bi an önce düzeltsinler şunu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Muhtemelen cihazlar bize gelene kadar guncellemesi yayinlanmis olur. Bana oyle olmustu lumia900'u alir almaz guncelleme yapmistim

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Bence WP7.8'in durumunu bekliyor.
7.8'in kutusundan beklenen çıkmazsa, eminim Lumia 920'ye geçecektir

Yok abi,daha çok cihazların geliş tarihine bakıyor erken gelirse alacak ama 2013 e kalırsa almasının pek esprisi kalmıyor.

Yok abi,daha çok cihazların geliş tarihine bakıyor erken gelirse alacak ama 2013 e kalırsa almasının pek esprisi kalmıyor.

Geliş tarihinde bi sıkıntı yok, Çiçek'e bi telefon...
Anında ayağına getirirler de, böyle ufak şeyler için Çiçek'i aramak istemiyor sanırım

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Geliş tarihinde bi sıkıntı yok, Çiçek'e bi telefon...
Anında ayağına getirirler de, böyle ufak şeyler için Çiçek'i aramak istemiyor sanırım

Biz Ali abiyle bu Çiçek konusunu konuştuk abi,en kısa zamanda üçlü bi toplantı yapalım halledelim bu meseleyi olmuyor böyle. Elop u da tango ile ararız Ali abiden işi çözeriz.

Biz Ali abiyle bu Çiçek konusunu konuştuk abi,en kısa zamanda üçlü bi toplantı yapalım halledelim bu meseleyi olmuyor böyle. Elop u da tango ile ararız Ali abiden işi çözeriz.

Çiçek Lumia'ları hazırlamış, telefon başında Ali Kemal'in onay vermesini bekliyor dağıtım için

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi oraya paintte bi Lumia920 falan koyaydın bari bildiğin e6 var yahu

o çiçek solsada kurtulsak dokuz doğuruyoz bur da yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...