HitMale
Üye
-
Konu Sahibi
-
şuanda kesinlikle almayın cihazların yuzde yetmişinde sorun çıkıyor ve servis desteği sıfır.
Çabuk ısınması dışında sevmediğim yanı yok.
Ekranıyla, hızıyla, kamerasıyla gayet güzel bir telefon.
WP8'den yana beğenmediğim yada eksik bulduğum şeyler var ama onlar da güncellemeyle giderileceği için yazmaya gerek duymadım.
ısınmamı senin telefon la mı alacakalı acaba ben arkadaşım dan 5 saat aldım internet te gezdim video izledim indirme yaptım çok az ısınma oldu
bu orani nasil hesapladin denizhan. Forumda şu anda 100 civarinda uyede bu telefondan ve sizin yaşadiginiz sorunlari yaşayanlar 3-4 kişi.
Cihaz satişa cikmadan once defalarca soylememe ragmen cihazi alip batarya kalibrasyonu yapmayanlar batarya sorunu var diyor. Cihazi aldiginiz yerde fiziksel olarak kontrol edin gerekirse orada aninda iade edebilirsiniz dedim kimse dinlememiş kasasinda sorun var deniyor. Servisler ilgilenmiyor diyorsunuz forumda dedeserdar arkadaşimiz iki hafta sonra cihazini kendisi aldigi yerden aninda beyaziyla degiştirdi. Başiniza gelen olumsuzluklari fazla abartarak yansitmayin.
"Normal kullanımda öyle fazla bir ısınma yok" derken normal kullanırken (sizde) ısınma oluyor mu Özgür? Ben de o ısınma sadece 3g net bağlantısında ve söylediğin gibi aşırı oyun oynadığım vakit oluyor.Normal kullanımda öyle fazla bir ısınma yok.
valla abi almadan önce görseydim keşke bu tavsiyeleri ama iş işten geçti artık
bu orani nasil hesapladin denizhan. Forumda şu anda 100 civarinda uyede bu telefondan ve sizin yaşadiginiz sorunlari yaşayanlar 3-4 kişi.
Cihaz satişa cikmadan once defalarca soylememe ragmen cihazi alip batarya kalibrasyonu yapmayanlar batarya sorunu var diyor. Cihazi aldiginiz yerde fiziksel olarak kontrol edin gerekirse orada aninda iade edebilirsiniz dedim kimse dinlememiş kasasinda sorun var deniyor. Servisler ilgilenmiyor diyorsunuz forumda dedeserdar arkadaşimiz iki hafta sonra cihazini kendisi aldigi yerden aninda beyaziyla degiştirdi. Başiniza gelen olumsuzluklari fazla abartarak yansitmayin.
Nokia lumia 920 nin eksşsi yok da wp8 in eksikleri var . En basitten dosya yönetici yok ve altyazılı film çalıştırmıyor
"Normal kullanımda öyle fazla bir ısınma yok" derken normal kullanırken (sizde) ısınma oluyor mu Özgür? Ben de o ısınma sadece 3g net bağlantısında ve söylediğin gibi aşırı oyun oynadığım vakit oluyor.
Bende de genel kullanımda ısınma yok ama 1 saat veya daha fazla süreli oyun oynayınca ısınıyor.
1saat miyok bir de ısınmasaydı. bu kadar sure oyunla bataryasi biten akillilar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?