nokia lumia 920 hızlı alda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coolmen

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia 920 hızlı alda...
arkadaşlar 920 hızlı al stoklarına girmiş tercihler arasında mavi rengide mevcut fiyat 1699 tl

coolmen

Üye
    Konu Sahibi
evet mavi bende sarısını almayı düşünüyodum ama mavi alırım artık mavi n9 var cünkü bu arada electroworld de var

nanotex

Üye
evet mavi bende sarısını almayı düşünüyodum ama mavi alırım artık mavi n9 var cünkü bu arada electroworld de var
O yea. O zaman ben mavi alırım abi ya Eyvallah

Mavi renk hatalıdır.. Beyazdır o beyaz. Düzeltirler yakında..

.Murat.

Üye
toplantıda atıp tuttular sadece turkcellde olacak diye

Sanırım Vodafone ve Avea satamayacak anlamındaydı o 3 Ay kadar.

Hani mavi USa ya özeldi anlamadım şimdi ama piyasaya yayılması iyi

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mavi özel değil ama şuan ülkemizde satılmayacak,mavi renk cihazların resmi garantisi olmayabilir o yüzden almayınız. Cihaz operatör bazında iki ay sadece turkcell tarafından satılacak.

toplantıda atıp tuttular sadece turkcellde olacak diye

Evet ben de öyle anladım izlerken.
2 Ay boyunca sadece Turkcell ve Nokia Shoplar satacak gibisinden.

Görünüşe bakılırsa diğer mağazalar da Lumia 920'ye el attılar.
Ama muhtemelen bu mağazalar da telefonu Turkcell veya NokiaShop'lardan temin edeceklerdir.
O yüzden telefonu ya biraz daha yüksek fiyata yada müşteriyi çekmek adına kârsız olarak aynı fiyata satacaklardır.

coolmen

Üye
    Konu Sahibi
bugün hızlı al müşteri hizmetlerine mesaj yazdım mavi lumia 920 elinizde varmı diye zira türcell ve nokia bile mavi yok diyor dedim verdikleri cevapsa sipariş vermem halinde 5 iş günü icerisinde temin edileceği

galiba lumia 920 van şubelerine de gelmiş yarın ilk Isim gidip bakmak olacak

bugün hızlı al müşteri hizmetlerine mesaj yazdım mavi lumia 920 elinizde varmı diye zira türcell ve nokia bile mavi yok diyor dedim verdikleri cevapsa sipariş vermem halinde 5 iş günü icerisinde temin edileceği

ayarlarız abi kafasındalar yani sen paradan haber ver diyorlar

Parayı alınca boyanır zira benden bir ürün alsalar istenilen renge boyarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...